Επίπεδο… Γιακουμάτος σε Αυλωνίτου: Πίνω ληγμένα χάπια σαν κι εσένα | Video

επίπεδο-γιακουμάτος-σε-αυλωνίτου-πί-390376

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, και τον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων.

Η Ε. Αυλωνίτου δήλωσε ότι έχει γίνει μείωση μόνο στο 1/10 των συνταξιούχων και όπως είπε οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές μαζί, έως 1300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχθούν. «Το 90% των συνταξιούχων έχει προστατευτεί» επεσήμανε και τότε την διέκοψε ο Γ. Γιακουμάτος για να της επιτεθεί: «Όσο μιλάς, τόσο σε μουντζώνουν».

Η απάντηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση: «Τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του». Τότε, ο Γ. Γιακουμάτος επέμεινε: «Σε μουντζώνει ο κόσμος».

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις επικουρικές. Θα γινει επιτροπή μέχρι το τέλος του χρόνου για να ξαναδούν τις αναπηρικές. Δεν υπάρχει καμία διαφορά και μην αναφέρετε ότι υπάρχει θέμα. Μέσα στη βουλή είστε εσείς ή λείπετε; Καπνίζετε στο κυλικείο, πίνετε τον καφέ σας και δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα στη βουλή;» είπε η Ε. Αυλωνίτου και ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε:

«Δεν πίνω καφέ, πίνω ληγμένα χάπια σαν κι εσένα»

 

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook