Επίθεση στο Τέξας: 17χρονος Έλληνας ο δράστης του μακελειού

επίθεση-στο-τέξας-17χρονος-έλληνας-ο-δρ-691325

Ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής, ελληνικής καταγωγής, φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης στο Λύκειο της Σαντα Φε, στο Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι. Την πληροφορία μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CBS, όπως βλέπετε στο απόσπασμα του δημοσιεύματος. Στην πλειονότητά τους τα θύματα είναι μαθητές.

O 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής, ελληνικής καταγωγής φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης σε Λύκειο της Σαντα Φε στο Τέξας, με τουλάχιστον 10 θύματα.
O 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής, ελληνικής καταγωγής φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης σε Λύκειο της Σαντα Φε στο Τέξας, με τουλάχιστον 10 θύματα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ-πολύ θλιβερή» τη σημερινή, μιλώντας για μια «φρικτή επίθεση». Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο Twitter ότι «ενδεχομένως να αναμένουμε άσχημα νέα».

Λίγο πριν, ένας δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου KHOU επικαλούμενος τρεις διαφορετικές πηγές, ανέφερε ότι τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ το CNN έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς».

Ο Ρίτσαρντ Άλεν, πατέρας μιας μαθήτριας, περιέγραψε στο τηλεοπτικό δίκτυο KTRK ότι έφθασε στην περιοχή λίγο αφότου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και είδε να μεταφέρουν τραυματίες στα ασθενοφόρα.

«Ο γιος μου είπε ότι κάποιος μπήκε σε αίθουσα διδασκαλίας των καλλιτεχνικών και άρχισε να πυροβολεί εναντίον πολλών μαθητών».

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook