Επίθεση μέσω Twitter στη Στεφανίδη για το εάν είναι… Ευρωπαία

επίθεση-μέσω-twitter-στη-στεφανίδη-για-το-εάν-587316

Φαίνεται ότι η υποψηφιότητα της Κατερίνας Στεφανίδη για την ανάδειξή της ως κορυφαία αθλήτρια στίβου της χρονιάς στην Ευρώπη, δεν άρεσε σε έναν Έλληνα χρήστη του Twitter, ο οποίος αμφισβήτησε το αν είναι Ευρωπαία η 27χρονη.

Η ψηφοφορία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 του μήνα. Η Στεφανίδη βρίσκεται ανάμεσα σε 10 υποψήφιες και δείχνει φαβορί για την πρωτιά, καθώς στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο, συνέχισε την κυριαρχία της μετά τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην ανάδειξη της κορυφαίας παίρνουν μέρος και οι φίλοι του στίβου, μέσω σχετικής δυνατότητας από τα social media.

twetsteef1

Όμως, ένας Έλληνας χρήστης του Twitter δεν φάνηκε να είναι τόσο εντυπωσιασμένος με το γεγονός ότι η Στεφανίδη βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων, καθώς θεώρησε ότι η 27χρονη πρέπει να λογίζεται ως Αμερικανίδα…

Το συγκεκριμένο tweet προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από χρήστες αλλά και από τον ίδιο τον ΣΕΓΑΣ. «Η Στεφανίδη έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι κ το κάνει από μικρή ηλικία. Καλό θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε για αυτήν», ήταν η απάντηση του Συνδέσμου.

twetsteef3

Στη συνέχεια, απάντησε και η ίδια η αθλήτρια. «Για να σκεφτώ… μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα τον μισό χρόνο. Εσύ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα;», έγραψε σχετικά.

twetsteef4

Όπως φαίνεται, η τοποθέτηση της Στεφανίδη έκανε τον εν λόγω χρήστη να αναθεωρήσει. Με την ίδια να απαντάει για τελευταία φορά και το θέμα να θεωρείται πλέον λήξαν.

«Μισό χρόνο; Διαφορετικά τα γράφουν τα αθλητικά ρεπορτάζ, και εγώ για την Ελλάδα αγωνίζομαι λοιπόν και ζω σε αυτήν ολόκληρο τον χρόνο», ήταν το σχόλιο του εν λόγω χρήστη, με την 27χρονη να του γράφει: «Άρα η παραπληροφόρηση θα φταίει…καλό αγώνα λοιπόν».

vbvcb

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook