Επέστρεψε η Εθνική τα χρήματα στο λογαριασμό του τετραπληγικού παιδιού μετά το ρεπορτάζ του zarpanews.gr

επέστρεψε-η-εθνική-τα-χρήματα-στο-λογα-690082

Για μια ακόμη φορά η παρέμβαση του zarpanews.gr έπιασε τόπο.

Στο ακέραιο και μάλιστα έπειτα από παρέμβαση άνωθεν, επεστράφησαν τα χρήματα που είχε κατασχέσει η Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό του τετραπληγικού παιδιού και στον οποίο καταβάλλονταν τα προνοιακά επιδόματα

Η επιστροφή των χρημάτων έγινε σήμερα το πρωί κι ενώ είχε προηγηθεί την προηγούμενη Τετάρτη σχετικό δημοσίευμα του zarpanews.gr (δείτε εδώ).

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως τα ανακλαστικά της τράπεζας ήταν άμεσα, μετά την δημοσιοποίηση του σχετικού ρεπορτάζ (sic).

Υπενθυμίζεται πως το ποσό στο οποίο είχε πραγματοποιήσει την κατάσχεση η τράπεζα, ήταν ποσό που προέρχονταν από προνοιακά επιδόματα, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ακατάσχετα.

Σημειώνεται επίσης ότι όπως είπε στο zarpanews.gr o συνήγορος της οικογένειας κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η κατάσχεση έγινε, χωρίς να έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση και χωρίς να ενημερωθούν οι δικαιούχοι του λογαριασμού γι αυτήν, ενώ η πρόταση διακανονισμού είχε έρθει στους παραλήπτες με απλό ταχυδρομείο, – όχι συστημένο την 10-5-2018- οπότε τη βρήκε η μητέρα του παιδιού στο γραμματοκιβώτιο.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook