Επέστρεψαν από τις διεθνείς διοργανώσεις Μελεμενής και Τσουπάκης

επέστρεψαν-από-τις-διεθνείς-διοργανώ-554960

Μια σπουδαία εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο αθλητές Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, λαμβάνοντας μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας και στο Εuropean Youth Olympics Festival, που φιλοξενήθηκε στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Η αναφορά γίνεται για τους Αναστάσιο Μελεμενή και Χρήστο Τσουπάκη, οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν σημαντικές διακρίσεις. Ειδικότερα, ο Μελεμενής αναδείχτηκε στην 9η θέση στον FINAL B στο αγώνισμα Κ1 200μ., κατακτώντας την 18η θέση στον κόσμο σε σύνολο 39 συμμετεχόντων.

«Η εμπειρία μου από την συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Canoe Kayak Junior & U23 ήταν σημαντική για την αθλητική μου πορεία διότι το επίπεδο των αθλητών που ανταγωνίστηκαν ήταν πολύ υψηλό», σημειώνει στις δηλώσεις του ο Αναστ. Μελεμενής. «Επίσης, ενθουσιάστηκα με τον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζουν το άθλημα στο εξωτερικό. Την επίδοση μου, ως 18ος στη γενική κατάταξη από τους 39 αθλητές την θεωρώ μέτρια. Βέβαια ήταν μια καλή εμπειρία για να μου δώσει κίνητρο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον», καταλήγει.

Από την άλλη, ο Τσουπάκης πήρε ουσιαστικά το βάπτισμα του πυρός σε μία διεθνή διοργάνωση, αφού ήταν η πρώτη του συμμέτοχη με την Εθνική ομάδα. Αγωνιστικά, η καλύτερη επίδοση που πέτυχε ήταν η 11η θέση στην Ευρώπη στο Κ4 200μ. μαζί με τους Βατίστα Παπαδόπουλο, Ελευθερία Καμινάρη και Σπυριδούλα Ντρέ, σε σύνολο 19 συμμετοχών.

Tσουπάκης.

«Μια φανταστική εμπειρία, υπεροχή διοργάνωση, καθώς ήταν στο πνεύμα και στο στυλ των Ολυμπιακών Αγώνων», σημειώνει ο Τσουπάκης. «Σαν επίδοση δεν είχα την καλύτερη που θα μπορούσα, όμως και πάλι μέσα από τις επιδόσεις των αθλητών από τις υπόλοιπες χώρες κατάλαβα πως απαιτείται πολύ δουλειά ακόμα για να γίνω πιο ανταγωνιστικός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook