Εξοργιστικό λάθος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο, ενώ δεν ήταν άρρωστη!

εξοργιστικό-λάθος-υποβλήθηκε-σε-επέμ-242316

lathosΔεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα στη Βρετανία: Τέσσερις ημέρες μετά από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για αφαίρεση καρκινικού όγκου στο στήθος της, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν ήταν άρρωστη!

Η Ελίζαμπεθ Ντόου, η οποία δούλευε ως νοσοκόμα, πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τον Ιούλιο του 2013 ότι πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού και της συνέστησαν να κάνει άμεσα διπλή μαστεκτομή και να ξεκινήσει χημειοθεραπεία.

Η 39χρονη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου από το δεξί της στήθος και από τους λεμφαδένες. Στη συνέχεια θα έπρεπε να διορθώσει τις δυσμορφίες που θα της προκαλούσε η επέμβαση.

lathos1

Τέσσερις μέρες μετά τις επεμβάσεις, η Ελίζαμπεθ ενημερώθηκε από το γιατρό της, πως είχε γίνει λάθος με τους φακέλους τριών ασθενών και πως η ίδια δεν έπασχε από τη νόσο!

«Ανάρρωνα ακόμα από την επέμβαση, με τρόμαζε η τεράστια ουλή μου και τέσσερις μέρες μετά μου είπαν πως όλο αυτό ήταν περιττό», λέει η 39χρονη και συνεχίζει: «Φοβήθηκα για το χειρότερο, άρχισα να κάνω σχέδια για να διασφαλίσω το παιδί μου, να διευθετήσω τα οικονομικά μου. Ήμουν έτοιμη να κάνω τα πάντα για να παλέψω με τον καρκίνο».

lathos2

Η Ελίζαμπεθ εγκατέλειψε τη δουλειά της στο νοσοκομείο και είναι αποφασισμένη να καταφύγει στη δικαιοσύνη. «Πονάω ακόμη σήμερα. Οι ουλές δεν έχουν βελτιωθεί, κάτι που επηρεάζει πολύ την αυτοπεποίθησή μου», σημειώνει και καταλήγει: «Τίποτα δεν μπορεί να επανορθώσει αυτό που έγινε αλλά είμαι αποφασισμένη να καταφύγω στη δικαιοσύνη, νιώθω πως μου αξίζει τουλάχιστον μία συγγνώμη».

Το νοσοκομείο αποδέχθηκε την ευθύνη και απολογήθηκε για την αναίτια ταλαιπωρία της γυναίκας.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook