Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Μαρίνος! | Άφαντος εδώ και δύο μήνες

εξαφανίστηκε-ο-γιώργος-μαρίνος-άφαντ-186921

marinosΕξαφανίστηκε από τον οίκο ευγηρίας όπου διέμενε ο Γιώργος Μαρίνος. Ο παρουσιαστής αρχικά είχε μεταφερθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» μετά από μία περιπέτεια με την υγεία του και ένα χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διέμενε σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στην περιοχή του Γέρακα όμως τους τελευταίους δύο μήνες η… τύχη του Γιώργου Μαρίνου αγνοείται αφού εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει πίσω του ούτε ένα σημάδι ζωής.

«Ο Γιώργος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης στον Γέρακα όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο με την οποία ερχόταν σχεδόν καθημερινά σε επαφή μαζί της. Λες και φυγαδεύτηκε», λέει στην εφημερίδα «Espresso» πηγή από τον χώρο του θεάτρου.

Στην ίδια εφημερίδα μίλησε όμως και ο Σταμάτης Φασουλής, ένας από τους ανθρώπους που στάθηκε δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς ο παρουσιαστής: «Έδωσα πολλά για εκείνον, για έξι ολόκληρους μήνες του αφοσιώθηκα στη δοκιμασία του, μα πια δεν τον βλέπω. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις μου».

Τέλος ακόμα μία πηγή αναφέρει: «Είχε από παλιά ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά καιρούς για να ξεκουράζεται, όταν δεν επιθυμούσε να μένει στη βίλα του στο Νέο Βουτζά, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος ήταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει κι αυτό, όπως και την βίλα του και, μάλιστα, σε τιμή ευκαιρίας».

Το πολυτελές καταφύγιο του καλλιτέχνη, το οποίο κάποτε έσφυζε από ζωή και φιλοξενούσε τον ίδιο, τη μητέρα του και τα αμέτρητα σκυλιά του, έχει πλέον κλειδαμπαρωθεί ενώ η πισίνα στην οποία απολάμβανε το πριβέ μπάνιο του είναι άδεια για πολύ καιρό.

spiti1

spiti2

spiti3protothema

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook