Εξαιρετικές εμφανίσεις στην α’ φάση των προκρίσεων του Ν.Ο.Χανίων Κανόε Καγιάκ

εξαιρετικές-εμφανίσεις-στην-α-φάση-τ-221104

kanoe_kagiakΕξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της προεθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ, οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, οι Αναστάσιος Μελεμενής και Γιάννης Κουτσοποδιώτης κατετάγησαν και ισοβάθμησαν στην 4η θέση ενώ ο Γιάννης Αντωνίου ήταν 7ος και ο Γιάννης Τζανακόπουλος 13ος στην κατηγορία των Εφήβων, όπου έλαβαν μέρος συνολικά 25 αθλητές.

Στην Νεανίδες, η Ελευθερία Παπασταματάκη κατετάγη στην 2η θέση, σε σύνολο 10 αθλητριών.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου αγωνίστηκαν από δύο φορές στις αποστάσεις των 2000 και των 200 μέτρων, καθώς επίσης και στο τρέξιμο στα 5000μ. Η συνολική βαθμολογία ήταν αυτή που ανέδειξε την τελική κατάταξη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο. Χανίων, Μανόλη Αγγελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Από τώρα και στο εξής απαιτείται περισσότερη δουλειά για να υπάρξει ανάλογη πορεία».

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος είναι η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5000μ. που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 29 Μαρτίου.

  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (15:30-17:30).

Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook