Εντυπωσιακό: Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie | Photos

εντυπωσιακό-η-τετραπληγική-που-ξόδεψ-362309

H 26χρονη Τζάσμιν Μπρίτνεϊ από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της, τη Barbie.
bbbΗ ίδια είναι καθηλωμένη από τον λαιμό και κάτω σε καροτσάκι από την ηλικία των 9 ετών, όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδέψει σε μαλλιά, ρούχα και μακιγιάζ περίπου 12.830 ευρώ.
barrr«Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ήμουν 9 ετών, έτσι λοιπόν ποστάρω φωτογραφίες μου στο ίντερνετ, προκειμένου να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους που έχουν τραύματα στη σπονδυλική στήλη ή ζουν με αναπηρίες και αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ» λέει η Τζάσμιν, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Καταρίνα Κοσκιράντα.
bb«Επίσης, περνάω ώρες για μαλλιά, make-up και ρούχα, ώστε να μοιάζω στη Barbie και σε σούπερ σταρ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς» προσθέτει και διευκρινίζει: «Για μένα είναι ένα σύμβολο πως μια μέρα θα συμβεί ένα θαύμα και η ζωή μου θα αλλάξει και θέλω και οι άλλοι να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα».
bbbbbΗ Τζάσμιν, παρά την αναπηρία της, εργάζεται ακούραστα για φιλανθρωπίες και συμμετέχει σε συμβουλεύει ανθρώπους που είτε είναι τετραπληγικοί είτε πάσχουν από παραμορφωτικές ασθένειες.
barr«Από το ατύχημα και μετά δεν μπορώ να κουνηθώ, ωστόσο δεν έχω σταματήσει να ζω τη ζωή μου στο μάξιμουμ και για μένα αυτό σημαίνει ότι ποζάρω ως τη μοναδική τετραπληγική Barbie ή τετραπληγική σωσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον κόσμο. Και η κούκλα και η τραγουδίστρια είναι τα είδωλά μου και με βοήθησαν με τον τρόπο τους να ξεπεράσω τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Τώρα αφιερώνω τη ζωή μου στο πώς θα τους μοιάσω.
barbiee

Για την ακρίβεια, όποτε βγαίνω έξω φοράω λαμπερά συνολάκια, είμαι πολύ μακιγιαρισμένη και φοράω πάντα ψηλοτάκουνα πάνω στο αναπηρικό μου καροτσάκι! Έχω εμμονή με τα παπούτσια. Όσο πιο ψηλοτάκουνα τόσο πιο καλά και φυσικά το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι τα Christian Louboutin μου» λέει.
barbΗ ίδια λέει πως μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει, αλλά σε περίπτωση που κάποτε τα καταφέρει θέλει να είναι προετοιμασμένη, για αυτό και έχει ξοδέψει για αυτά τα Louboutin 500 ευρώ.
btb

Πηγή: athensvoice.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook