Εντυπωσιακή η έκθεση τουρισμού του Λονδίνου για την Κρήτη | Photos

εντυπωσιακή-η-έκθεση-τουρισμού-του-λο-453987

Άνοιξε τις πύλες της στο Λονδίνο η έκθεση World Travel Market 2016 και μέχρι την Τετάρτη η καρδιά της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας θα χτυπάει στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 9000 εκθέτες από 186 χώρες, ενώ και εφέτος οι επισκέπτες υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες. Δυναμικό παρών, δίνει για μια ακόμα χρονιά και η Chnaris Hotel Management,Development & Consulting S.A. με την συμμετοχή της στο περίπτερο της Ελλάδας και στόχο να προβάλει τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές τις μονάδες της CHC Hotels από Κρήτη, Ρόδο και Μακεδονία.

chnaris-kountoura

Στην World Travel Market 2016, αναμένεται να γίνει ο απολογισμός της τρέχουσας τουριστικής χρονιάς, αλλά και ο καθορισμός του στρατηγικού πλάνου του 2017 για τον κλάδο.

Οι νέες τάσεις της αγοράς, νέες συνεργασίες, προβλήματα, αλλά και προοπτικές του διεθνούς τουρισμού, τίθενται στις επί μέρους συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων και των επαγγελματικών οργανώσεων, με την Ελλάδα να στοχεύει στη δημιουργία συνθηκών που θα ενισχύσουν το τουριστικό ρεύμα προς την χώρα μας το καλοκαίρι του 2017.
chnaris-2

Τα πρώτα στοιχεία για την Κρήτη είναι θετικά, με την συγκρατημένη αισιοδοξία να κυριαρχεί στις συζητήσεις και τις προκρατήσεις να εμφανίζουν μια ελαφρώς ανοδική τάση, δείχνοντας ότι για μια ακόμα χρονιά η χώρα μας μπορεί να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

chnaris-1

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook