Εντυπωσιακές εικόνες από το «πληγωμένο» Παγκρήτιο που αναζητά…ιδιοκτήτη! | Video

εντυπωσιακές-εικόνες-από-το-πληγωμέ-220060

pagritio__mainΠερίπου ένα 15νθήμερο, αν υπάρξουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες και όχι περισσότερο από ένα μήνα, θα διαρκέσουν οι εργασίες για την απομάκρυνση του κατεστραμμένου – από την κακοκαιρία- στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, οι οποίες ξεκίνησαν το Σάββατο, σύμφωνα με όσα δήλωσε o αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς, επισημαίνοντας ότι θα γίνει ότι είναι δυνατό προκειμένου ο χώρος να είναι έτοιμος για τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, του Μπρούνο Τζάουλι.

Τα εντυπωσιακά πλάνα στο βίντεο τραβήχτηκαν από την τηλεκατευθυνόμενη κάμερα (drone) του Cretalive:

Την ίδια ώρα, ο κ. Βαρδαβάς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το θέμα του «ιδιοκτησιακού καθεστώτος» του Παγκρητίου, μιας Ολυμπιακής (να θυμίσουμε) εγκατάστασης που δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες.

Το τραγελαφικό της υποθεσης, που καταδείχθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση του κ. Βαρδαβά και στελεχών του Δήμου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, είναι ότι ουδείς ξέρει σε ποιον ανήκει το Στάδιο

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, στην οποία θεωρείτο ότι ανήκει, δήλωσε άγνοια και παρέπεμψε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που με την σειρά της «σήκωσε τα χέρια ψηλά» !

Ο κ. Κοντονής, στον οποίο επισημάνθηκε από τους εκπροσώπους του Δήμου Ηρακλείου να στηρίξει το αίτημα για χρηματοδότηση ύψους περίπου 60 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες απομάκρυνσης του κατεστραμμένου στεγάστρου και αποκατάστασης του, δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει σχετική οικονομική ενίσχυση! Παράλληλα ζήτησε να κινηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για να ξεκαθαρίσει, επιτέλους το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παγκρητίου

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook