Εντοπίστηκαν Καλάσνικοφ και πιστόλια στον Μαραθώνα

εντοπίστηκαν-καλάσνικοφ-και-πιστόλι-280049

Καλάσνικοφ, πιστόλια και σφαίρες έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το enikos.gr, ο εξονυχιστικός έλεγχος της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζεται στο σπίτι που βρίσκεται στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Στο σπίτι έχουν εντοπιστεί έξι αυτοκίνητα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο και δύο μηχανές, ενώ πιστεύεται ότι είναι πιθανόν να βρεθεί παρόμοιος οπλισμός που βρέθηκε και στο κρησφύγετο του Μώλου Φθιώτιδας.

Θυμίζουμε πως, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του ληστή του Διστόμου και συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν ένα ακόμη κρησφύγετο του συλληφθέντα στον Μαραθώνα.

Το σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φέρεται να είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος στις 29 Μαΐου αυτοκτόνησε, προκειμένου να μην συλληφθεί, όταν άνδρες της ΕΚΑΜ τον είχαν εντοπίσει μαζί με τους Τσιρώνη και Χριστοδούλου σε μονοκατοικία στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν βρει πολλά αυτοκίνητα, τα οποία θα εξεταστούν προκειμένου να διευκρινιστεί αν στο παρελθόν είχαν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες από την ομάδα του Πετρακάκου.

Μάλιστα, ανώτατοι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείουν να υπάρχει και κρυμμένος οπλισμός, όπως στο Μώλο Φθιώτιδας, όπου βρέθηκαν θαμμένα όπλα και εκρηκτικά.

Έτσι, και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει έλεγχος στην αυλή του σπιτιού, ενώ πολύ σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δώσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA που θα βρεθεί μέσα στο σπίτι.

Από εκεί θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν ποιοι πέρασαν από το σπίτι, ενώ θα προσπαθήσουν να το ταυτοποιήσουν με γεννητικό υλικό που έχει βρεθεί σε πολλές ληστείες ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες.

Η έρευνα στο συγκεκριμένο σπίτι αναμένεται να κρατήσει για αρκετές ημέρες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook