Εννέα λόγοι για να σταματήσεις αυτό το ειδύλλιο ΤΩΡΑ

εννέα-λόγοι-για-να-σταματήσεις-αυτό-το-231135

zeygari5Μπορεί να έχεις βαρεθεί να βγαίνεις ραντεβού με την ελπίδα να συναντήσεις τον κύριο Τέλειο και να είσαι έτοιμη να συμβιβαστείς με την πιο μετριοπαθή εκδοχή του που η τύχη έριξε στον δρόμο σου, όμως υπάρχει λόγος σοβαρός για να πάψεις να επενδύεις σ’ αυτή τη γνωριμία. Για την ακρίβεια δεν είναι ένας, αλλά εννιά. Δεν χρειάζεται βέβαια να ισχύουν και οι εννιά, αν όμως ταυτιστείς με τουλάχιστον δύο από τα παρακάτω, θα πρέπει επειγόντως να προβληματιστείς…

1. Σε συγκρίνει με την πρώην

Ποτέ μην επιτρέπεις σε κάποιον να σε κάνει να νιώθεις ότι έρχεσαι δεύτερη. Είτε βγαίνετε «χαλαρά», είτε είσαι ερωτευμένη μαζί του, δεν έχεις κανένα λόγο να του δώσεις ακόμα μια ευκαιρία όταν σε συγκρίνει με την πρώην του.

2. Είναι αγενής με τους φίλους σου

Δεν χρειάζεται να τους αγαπήσει, ούτε να γίνει κολλητός μαζί τους αλλά πρέπει τουλάχιστον να τους σέβεται, όπως ακριβώς απαιτεί να σέβεσαι κι εσύ τους δικούς του φίλους.

3. Σου βγάζει τον χειρότερο εαυτό σου

Σε μια υγιή σχέση –ήδη πριν γίνει σχέση- θα πρέπει να σου δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και πληρότητας.

4. Είναι… ψώνιο

Αν εκείνος σου δείχνει ότι τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά, ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και μονίμως τρίβει στα μούτρα των άλλων πόσο ανώτερος τύπος είναι, καλύτερα να μην συνεχίζεις να βγαίνεις μαζί του.

5. Σε παραμυθιάζει ότι θ’ αλλάξει

Αν βγαίνεις με κάποιον που σου ζητάει ν’ αλλάξεις, ή που εσύ θα ήθελες ν’ αλλάξει, είσαι σε λάθος διεύθυνση. Αν εκείνος σου λέει άλλα και μετά κάνει τα ανάποδα, το πιθανότερο είναι ότι απλά σε παραμυθιάζει.

6. Σε έχει για καβάτζα

Σε θυμάται πάντα μετά τις οκτώ το βράδυ, ή μένετε πάντα μέσα –σπίτι του ή σπίτι σου- όταν είσαστε μαζί. Ή μήπως στην ουσία το μόνο που σας συνδέει είναι το σεξ; Αν ισχύει οτιδήποτε από τα παραπάνω, τότε το πιθανότερο είναι ότι είσαι απλά η εύκολη λύση για εκείνον.

7. Είναι φτερό στον άνεμο

Είτε πρόκειται για τον αιώνιο φοιτητή, είτε για τον τριαντάρη που συνεχίζει να ψάχνει «τι θα γίνει όταν μεγαλώσει» και δεν έχει ιδέα πώς θα ήθελε να ζει σε πέντε χρόνια από σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι εκείνος θα παραμείνει στην ίδια κατάσταση και δεν έχει κανένα λόγο να μείνεις κι εσύ στο πλευρό του για να το διαπιστώσεις.

8. Έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις

Μπορεί ν’ ακούγεται αυτονόητο, αλλά μέσα στον πανικό της μοναξιάς σου να το παραγνωρίζεις, γι’ αυτό στο θυμίζουμε: αν εκείνος έχει διαφορετικές αξίες και πιστεύω από εσένα κάθε ευκαιρία που του δίνεις είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

9. Οι τρόποι του σ’ εκνευρίζουν

Αν επιμένεις να μην βλέπεις τον λόγο ν’ ακούσεις το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που σε προειδοποιεί να πεις όχι σ’ αυτό το αγόρι και να το τελειώσεις όσο είναι καιρός, η τελευταία σου ελπίδα να γλιτώσεις εγκαίρως από μια δυστυχισμένη σχέση είναι να παρατηρήσεις κάτι που είναι πολύ απλό ακόμη και για την πιο καλοπροαίρετη μοναχική καρδιά: η παρουσία του σου προκαλεί νευρικότητα ή αμηχανία. Ακόμη κι αν εκείνος συγκεντρώνει όλα τα «τυπικά προσόντα» για να εξελιχθεί στον κύριο Τέλειο αλλά νιώθεις ένα κενό μέσα σου κάθε φορά που τον βλέπεις, τότε είναι σαφές ότι δεν υπάρχει σπίθα μεταξύ σας κι ότι αυτή η γνωριμία δεν θα εξελιχθεί ποτέ στην σχέση που ονειρεύεσαι.

womenolny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook