ΕΝΑ ΖΑΡΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ZARPANEWS.GR

ενα-ζαρπακι-για-το-zarpanews-gr-429438

Το σκεφτήκαμε πολύ εδώ στο zarpa αν θα έπρεπε να γράψουμε αυτό το κείμενο ή όχι.

Κι αυτό γιατί μπορεί να δίνουμε την εντύπωση μίας υπέρμετρης εξωστρέφειας, αλλά στην πραγματικότητα όλη η ομάδα μοιραζόμαστε την ίδια άποψη: δουλεύουμε σκληρά, κοιτάμε τα του οίκου μας και δεν ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα.

Αλλάξαμε όμως γνώμη όταν βλέπαμε ότι περνούσε ο καιρός και οι κόποι μας ανταμείβονταν, όταν ακούγαμε και διαβάζαμε τα σχόλια του κόσμου που μας ενθάρρυναν, όταν συνειδητοποιήσαμε μέσα από γνωστούς και αγνώστους ότι όλα τα Χανιά πια, διαβάζουν zarpa.

Ακόμα και αυτοί που στις παρέες τους και στις δουλειές τους έλεγαν «αυτό το κίτρινο site διαβάζετε;» Τελικά αυτοί ήταν που μας διάβαζαν πιο φανατικά από όλους.

‘Η αυτοί που επέλεγαν να κάνουν κοινοποιήσεις από άσχετα, αθηναϊκά site, τα θέματα που βγάζαμε πρώτοι εμείς για να μη φανεί ότι το είδαν στο zarpa.

Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να πει πολλά τέτοια παραδείγματα, αλλά δεν έχει τελικά τόσο μεγάλη σημασία.

Σημασία έχει ότι το zarpa ξεκίνησε διστακτικά από μία μικρή ομάδα ανθρώπων πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια και μεγάλωσε με τον καιρό.

Αρχίσαμε δειλά – δειλά. Ουδέποτε γράψαμε πομπώδη editorial, εκθειάζοντας την δημοσιογραφική μας ιδιότητα. Ουδέποτε υποσχεθήκαμε ότι θα καλύψουμε κάποιο κενό στην ενημέρωση. Ούτε όμως και υποστηρίξαμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα κλικ – μη γελιέστε, όλους τους ενδιαφέρουν, ακόμα και όσους υποστηρίζουν ότι προσφέρουν «ποιοτική» ενημέρωση. Ακόμα και αυτοί έπεσαν στην παγίδα του «τσιμπημένου» τίτλου.

Εστιάσαμε στα Χανιά. Εδώ ζούμε, αυτούς τους γνωστούς δρόμους περπατάμε, τα ίδια κακώς κείμενα αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά.

Ήμασταν οι πρώτοι που τόλμησαν να συγκρουστούν με τους τοπικούς άρχοντες, όποτε αυτό χρειαζόταν. Βγάλαμε αποκλειστικές ειδήσεις, σχολιάσαμε, προβληματιστήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, αλλά και γελάσαμε, διασκεδάσαμε…

Εξάλλου όλα είναι μέσα στη ζωή. Και όλα τα βρίσκεις στο zarpa.

Αρχίσαμε δειλά – δειλά. Δουλέψαμε πολύ, σταθερά και εντατικά. Σήμερα δουλεύουμε ακόμη περισσότερο. Καταφέραμε – και αυτό φαίνεται στα νούμερα – να είμαστε το πρώτο site στα Χανιά και το δεύτερο στην Κρήτη.

Αυτό το καταφέραμε γιατί μας αρέσει η δουλειά μας. Έτσι απλά. Αγαπάμε τη δουλειά μας και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε έτσι όπως κάναμε μέχρι τώρα και ακόμα καλύτερα.

Και το μόνο που χρωστάμε, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά.

Υ.Γ. Στη φωτογραφία εξωφύλλου είναι το πρώτο μας λογότυπο

Πίνακες

analytics_aug_2016

  • 1. Σύμφωνα με το Google Analytics, 4.187.611 κλικ, (προβολές σελίδας) για τον Αύγουστο του 2016alexa_101_2
  •  2. Σύμφωνα με το alexa.com το zarpanews.gr είναι στη θέση 101 στην Ελλάδα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook