Εμπρησμός σε… νεκροφόρα!

εμπρησμός-σε-νεκροφόρα-413722

Οι έμποροι της Τήνου καταδίκασαν την εμπρηστική ενέργεια κατά νεκροφόρας στην Τήνο, μία πρωτοφανής κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου του νησιού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το cyclades24.gr, το επαγγελματικό αυτοκίνητο γνωστού επαγγελματία της Τήνου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στον συμπολίτη μας και συνάδελφο επαγγελματία κ. Άγγελο Δογορίτη καταρχήν θα θέλαμε να καταδικάσουμε την εμπρηστική ενέργεια κατά του επαγγελματικού του αυτοκινήτου (νεκροφόρα), η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να τονίσουμε ότι μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κ. Δογορίτης αποφάσισε (δικαίως και απολύτως κατανοητό) να κλείσει την επιχείρησή του και να πάψει να ασκεί το λειτούργημα, όπως εκείνος αναφέρει στην ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο.

Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον κ. Δογορίτη να αλλάξει γνώμη και απόφαση. Ο Σύλλογός μας, στο μέτρο του δυνατού, θα είναι αρωγός στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη, γεγονός που θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για έναν εξαίρετο και ευσυνείδητο επαγγελματία σε ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook