Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις για τα σχολικά ψώνια

εμπορικός-σύλλογος-χανίων-στήριξη-στ-420382

Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά και τα ψώνια για τα σχολικά είδη εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, με την προτροπή οι καταναλωτές να προτιμούν τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές των ημερών.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε λίγες μέρες ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά  γεμάτη με όνειρα και ελπίδες για τους νέους μαθητές αλλά και με πολλές  υποχρεώσεις για τους γονείς.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική  συγκυρία για τους εργαζομένους  και τους αυτοαπασχολούμενους τους καλούμε να κάνουν τις αγορές τους για τα σχολικά είδη στα βιβλιοπωλεία της πόλης μας.

Να προτιμήσουν για άλλη μια φορά και να στηρίξουν τις μικρές τοπικές   εμπορικές επιχειρήσεις.

Να γυρίσουν την πλάτη τους  στις πολυεθνικές και τα μονοπωλιακά μεγαλομάγαζα που ξεδιάντροπα «παίζουν» με τον οικονομικό «γολγοθά» που βιώνει η λαϊκή οικογένεια».

zarpanews.gr

One thought on “Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις για τα σχολικά ψώνια

  1. Τα τετραδια εξηγησεων τα 50φυλλα τα βιβλιοπωλεία τα εχουν 1,40€ ενω οι πολυεθνικες τα τετραδια εξηγησεων τα 100φυλλα τα εχουμ 1,50€. Το ξερω γιατι ψωνισα προσφατα. Δεν συγκρινονται οι τιμες των πολυεθνικων μην γελιομαστε μεταξυ μας. Υποδειξτε μας στο ιντερνετ τις τιμες των βιβλιοπωλειων για την σχολική λιστα για να δειτε κ μονοι σας τις διαφορές! !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook