Εμμονική με serial killers | Προσπάθησε να σφάξει την κολλητή της

εμμονική-με-serial-killers-προσπάθησε-να-σφάξει-τ-440958

Έχοντας γοητευτεί από τους serial killers και έχοντας γίνει εμμονική με τις επιθέσεις σε σχολεία των ΗΠΑ, μια 14χρονη προσπάθησε να σκοτώσει την καλύτερή της φίλη για να προκαλέσει αίσθηση.

Η ανήλικη μαθήτρια δελέασε και παρέσυρε το θύμα της σε μια ήσυχη γωνιά του σχολείου τους στο Hampshire πριν τελικά τη μαχαιρώσει στις 25 Απριλίου. Στο δικαστήριο είπε ότι σχεδίαζε να κάνει κάτι εντυπωσιακό για να την ξεχωρίσουν από τους άλλους.

Άκουσε την ετυμηγορία με κλειστά μάτια και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αρνήθηκε ότι είχε την πρόθεση να σκοτώσει το θύμα της αλλά κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι είχε γοητευτεί από τους serial killers και μάλιστα είχε φτιάξει ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τον Ted Bundy.

Η ανήλικη σκόπευε να κόψει τον λαιμό της μητέρας και του αδερφού της ενώ κοιμούνταν, ενώ σχεδίαζε μαζική σχολική σφαγή με λίστα θυμάτων που αριθμούσε 60 άτομα. «Έστειλε ένα μήνυμα στη φίλη της και της ζήτησε να συναντηθούν πριν αρχίσει το μάθημα, λέγοντας πως είχε ένα δώρο να της δώσει. Την παρέσυρε σε μια ήσυχη τοποθεσία κοντά στο σχολείο, έβγαλε το μαχαίρι από την τσάντα της και τη μαχαίρωσε στο στήθος.

Το σχέδιό της ευτυχώς απέτυχε, καθώς η φίλη της έκανε λίγα βήματα πίσω και άνοιξε τα μάτια της λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το μαχαίρι προκάλεσε μια επιφανειακή πληγή στο στήθος της κοντά στην καρδιά και κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια. Η 14χρονη τότε έτρεξε μακριά, αλλά την πήγαν ξανά πίσω οι γονείς της», δήλωσε ο εισαγγελέας James Newton-Price.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook