Ελεονώρα Μελέτη: «Πίτες δεν ξέρω να κάνω, αλλά κάτι παρόμοιο, ναι | Video

ελεονώρα-μελέτη-πίτες-δεν-ξέρω-να-κάν-201655

meletiΑπό τότε που η Ελεονώρα Μελέτη άρχισε τα #hashtag και την «βιωματική δημοσιογραφία» έχει… ξεφύγει λιγάκι. Μια κάνει πιάτσα στη Συγγρού, μια πίνει μπάφους ή σκηνοθετεί σχεδίες πορνό, όλα αυτά την έχουν κάνει πιο «άμεση», πιο παρορμητική.

Έτσι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος σττο Ougachallenge όπου σε καμία περίπτωση ο Ουγγαρέζος δεν κατάφερε να την φέρει σε δύσκολη θέση.

Όταν ο παρουσιαστής την αναγόρευσε ωςντούκι που είναι έτοιμο να σπάσει καρύδια,που ήταν και η πρόκληση, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Καρύδια δεν σπάω. Από τα άλλα «καρύδια» καλύτερα. Πίτες δεν ξέρω να κάνω, αλλά κάτι παρόμοιο ναι, θα έλεγα. Δηλαδή κάνω ωραία σκαλτσόνε. Καταπιάνομαι με τις πίτες. Τις προτιμώ σκέτες. Γι΄ αυτό είναι ωραία η πίτα. Η γέμιση δίπλα, είναι side».

Και συνέχισε αποφασιστικά: «Δουλεύω το βράδυ στη Συγγρού, μετά εμφανίζομαι σε ένα strip show και ενίοτε σκηνοθετώ. Το χρεώνω με δόσεις επειδή είναι και δύσκολοι οι καιροί. Μέχρι 8 δόσεις».

Τέλος, περιέγραψε και το περιστατικό που άρπαξε μια γυναίκα από το λαιμό και παραλίγο να την δείρει. «Καλέ την έχω αρπάξει από το λαιμό και την έχω κολλήσει στον τοίχο και μάλιστα είχα δίκιο και με δικαίωσαν οι κυρίες, έγινε σε ένα μαγαζί με ρούχα…. Δοκίμαζα στο δοκιμαστήριο και βγήκα έξω να δω το ρούχο πάνω μου πως γράφει και μπήκε μέσα μία άλλη κι επειδή περίμενε για να αλλάξω με διαολόστειλε. Μου γύρισε το μάτι… Της είπα «τι είπες» Μου λέει «Άει στο διάολο»… «Τι είπες;». Την άρπαξα, την κόλλησα στο τοίχο και της λέω πάρ’ το πίσω»!

Μιλάμε για σκληρό ντούκι, σωστά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook