Ελένη Φουρέιρα… Η… Μεξικάνα από τα Τίρανα

ελένη-φουρέιρα-η-μεξικάνα-από-τα-τίρ-227494

foureira-211Έβαλε σέξι κορμάκι και υποκλίθηκε μπροστά στη σημαία της Αλβανίας σε bar-restaurant κάτω από την Ακρόπολη!  Μην πάει το μυαλό σας στην Ελένη Φουρέιρα.

zaxosΉταν ο Διονύσης Ζάχος σε… μεγάλα κέφια! Λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο των αποκαλύψεων για την καταγωγή της, η διάσημη τραγουδίστρια έγινε θέμα σκληρής σάτιρας στη νέα παράσταση του ταλαντούχου performer, με τίτλο «The Artist Show Part II».

Ο Ζάχος, ο οποίος μιμείται δεκάδες πρόσωπα της ελληνικής showbiz, καυτηριάζοντας παράλληλα τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο, δεν γινόταν να μη συμπεριλάβει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του τη Φουρέιρα, καθώς η ίδια έδωσε πρόσφατα τροφή για πολλά δημοσιεύματα παίρνοντας την απόφαση να ομολογήσει αυτό που ακουγόταν έτσι και αλλιώς εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή γεννήθηκε στην Αλβανία.

Φορώντας ένα μαύρο κορμάκι, ψηλά τακούνια και εντυπωσιακή ξανθιά περούκα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε on stage μιλώντας αλβανικά και σκόρπισε απλόχερα το γέλιο στον κόσμο που είχε γεμίσει το μαγαζί στο Θησείο.

Με όπλο του το χιούμορ, το οποίο διαθέτει σε αφθονία, ο Διονύσης «χτυπήθηκε» στα πατώματα ως Φουρέιρα, χορεύοντας τις dance επιτυχίες της αοιδού. Εν συνεχεία αφηγήθηκε την ιστορία της που, όπως σημείωσε με καυστικό τρόπο, «ξεκίνησε από το Μεξικό για να φτάσει τελικά στα Τίρανα της Αλβανίας». Καθ’ όλη τη διάρκεια του νούμερου στον προτζέκτορα πίσω από τον showman φαινόταν η σημαία της Αλβανίας, μπροστά στην οποία υποκλίθηκε κιόλας η «Φουρέιρα».

zaxos_foureiraΜέσα από τη σάτιρα βέβαια ο Ζάχος φρόντισε να περάσει πολύ σοβαρά και το μήνυμά του. «Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας, αλλά μόνο να είμαστε περήφανοι» υπογράμμισε και ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά.

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν προγράμματα του Διονύση Ζάχου γελώντας με την καρδιά της βλέποντάς τον να την υποδύεται. Μάλιστα, ένα βράδυ είχε ανέβει κιόλας μαζί του επί σκηνής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φωτογράφους να απαθανατίσουν δύο… Φουρέιρες στο ίδιο καρέ!

Επειτα από το συγκεκριμένο σατιρικό νούμερο πάντως θεωρείται μάλλον αμφίβολο ότι οι σχέσεις του performer και της τραγουδίστριας θα εξακολουθήσουν να είναι καλές. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει καμιά φορά. zaxos_foureira2

Πηγή: espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook