Εκτέλεσαν πατέρα 5 παιδιών μέσα σε ταβέρνα | Οι πιστολέρο φορούσαν καρναβαλίστικες μάσκες | Vide

εκτέλεσαν-πατέρα-5-παιδιών-μέσα-σε-ταβέ-649609

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε κιόσκι πίσω από ταβέρνα, κοντά στον Ποταμό Γερμασόγειας στην Κύπρο

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στη Γερμασόγεια, μετά από πληροφορίες για ρίψη πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ο 47 ετών Ερνέστος Λεωνίδης, ομογενής από τη Γεωργία και κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος δέχθηκε 3 πυροβολισμούς από τρία άτομα σε κιόσκι πίσω από ταβέρνα κοντά στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο εκ των εκτελεστών έφερε μάσκα καρναβαλική, ενώ τουλάχιστον 2 εκ των 3 δραστών έφεραν πιστόλια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 47χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από ακόμα δύο άνδρες, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, την ώρα που οι δύο άλλοι έφυγαν για να παραγγείλουν, και εν συνεχεία σηκώθηκε από τη θέση του πλησιάζοντας στην πίσω είσοδο της ταβέρνας όπου οι τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν κι ένας από αυτούς τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται στη σκηνή για περαιτέρω έρευνες όσον αφορά τους δράστες.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης είπε πως ο 47χρονος έτρωγε σε ξύλινο κιόσκι, που βρίσκεται πίσω από το εστιατόριο, μαζί με δυο ακόμη πρόσωπα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το θύμα- πατέρας πέντε παιδιών – δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών «στο πρόσωπο και στο σώμα», με τους δράστες να εγκαταλείπουν τη σκηνή πεζοί, προς το «Δασούδι».

Στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν πως οι κινήσεις των τριών δραστών έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που διαθέτει η ταβέρνα, ενώ για τους δράστες έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, με το επίκεντρο των ερευνών να εστιάζεται στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, επί του παραλιακού μετώπου.

Παράλληλα, ήδη το ΤΑΕ Λεμεσού έχει ξεκινήσει τις έρευνες λαμβάνοντας τις πρώτες καταθέσεις.

Πηγή: newsit.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook