Εκπληκτικό βίντεο: Η πιο απίστευτη -και επικίνδυνη- προσγείωση που έχετε δει ποτέ

εκπληκτικό-βίντεο-η-πιο-απίστευτη-και-326865

Ένα από τα πιο διάσημα αεροδρόμια στον κόσμο για τον εντυπωσιακό τρόπο που γίνονται οι προσγειώσεις είναι το Σεντ Μαρτινς, στην Καραϊβική. Ο διάδρομος ξεκινά ακριβώς πάνω στην ακτή που βρίσκονται οι λουόμενοι, όπου συγκεντρώνονται και αρκετοί παρατηρητές περιμένοντας να δουν τα εντυπωσιακά περάσματα των αεροπλάνων.

Όμως αυτή τη φορά ακόμα και οι ειδήμονες μιλούν για μία από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες προσγειώσεις που έχουν καταγραφεί ποτέ στο νησί. Στο βίντεο βλέπουμε ένα ΜD 83 της εταιρίας PAWA Dominicana, το οποίο όπως βλέπουμε περνά ξυστά πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων που παρακολουθούν αποσβολωμένοι (και κάποιοι τρελοί ενθουσιασμένοι…).

Οι συνήθεις παρατηρητές των προσγειώσεων στο Σεντ Μάρτινς λένε ότι ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές προσγειώσεις που έχουν καταγραφεί, ενώ δεν λείπουν και οι σκέψεις για καθαρή τύχη αποφυγής του δυστυχήματος, καθώς φαίνεται ότι ο πιλότος πασχίζει να κρατήσει τον έλεγχο το μάλλον βαρύ φορτωμένο αεροπλάνο. Μάλιστα οι πιλότοι που γνωρίζουν ξέρουν ότι σε τέτοια αεροδρόμια δεν έχεις να νοιάζεσαι μόνο για τους επιβάτες σου αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook