Εκπλήξεις από Ρανιέρι | Άφησε εκτός τον Μήτρογλου

εκπλήξεις-από-ρανιέρι-άφησε-εκτός-τον-182551

ranieri-mitrogloyΕκπλήξεις επεφύλασσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όσον αφορά τις τελικές επιλογές του για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro 2016 αλλά και το φιλικό της Τρίτης 18 Νοεμβρίου με τη Σερβία στο γήπεδο των Περιβολίων.

Συγκεκριμένα,  μετά τον Γιώργο Σαμαρά- που είχε τεθεί εκτός Εθνικής-, αυτή τη φορά ο Ιταλός τεχνικός, άφησε εκτός 23αδας τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον Κώστα Μήτρογλου  για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Παράλληλα, για πρώτη φορά κάλεσε τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη, διατήρησε – από την προεπιλογή των «λεγεωνάριων» – τον Φάνη Γκέκα, ενώ «έκοψε» από αυτήν τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους Παναγιώτη Ταχτσίδη και Κώστα Σταφυλίδη.

Οι διεθνείς που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook