Εικόνες σοκ μετά από αναταράξεις σε Boeing 777

εικόνες-σοκ-μετά-από-αναταράξεις-σε-boeing-777-357722

Ενας επιβάτης και πέντε μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν σοβαρά λόγω σφοδρών αναταράξεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από τη Σιγκαπούρη. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τι συνέβη στο εσωτερικό του επιβατικού αεροσκάφους.

Μεγάλες κηλίδες αίματος ή ποσότητα κρασιού έχουν καλύψει τη θέση επιβάτη ο οποίος τραυματίστηκε. Το εσωτερικό του  Boeing 777 των Ταϊλανδέζικων Αερογραμμών μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Επισκευές και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών είναι διασκορπισμένα παντού.

Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Τζακάρτα – Μπακόνγκ και μετέφερε 72 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα. Ο τραυματισμένος επιβάτης τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση καθώς δεν φορούσε ζώνη. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Facebook μέλος του πληρώματος.

Οι Ταϊλανδέζινες Αερογραμμές εξέδωσαν ανακοίνωση για το συμβάν: «Η εταιρεία ζητάει συγγνώμη από τους επιβάτες της. Η εταιρία ανέλαβε όλα τα έξοδα νοσηλείας των επιβατών και του πληρώματος. Οσοι τραυματίστηκαν πήγαν στο νοσοκομείο και έχουν γυρίσει σπίτια τους ασφαλείς».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook