Εικόνες ντροπής στα Χανιά: Ποιος φταίει για το χάλι στους Αγίους Αποστόλους και τη Χρυσή Ακτή;

εικόνες-ντροπής-στα-χανιά-ποιος-φταίε-705082

Δυσφορία, αντιδράσεις, σχόλια και ανταπόκριση… καμία από τις αρχές, για την μετατροπή των παραλιών σε Χρυσή Ακτή και Αγίους Αποστόλους, σε πρόχειρους καταυλισμούς, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται φαινόμενα συγκέντρωσης σκουπιδιών και έντονης δυσοσμίας από την παραμονή των ατόμων στα σημεία επί μακρόν.

Παρά το ανάλογο ρεπορτάζ του zarpanews.gr πριν από λίγο καιρό στην περιοχή, η εικόνα από τα σημεία δεν φαίνεται να άλλαξε, υποδηλώνοντας αυτό που καταγγέλλουν οι πολίτες, δηλαδή την αδιαφορία των υπευθύνων στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα δεκάδες είναι τα σχόλια αναγνωστών, με παράπονα για τις συγκεκριμένες περιοχές, όπου σύμφωνα με τα όσα λένε η κατάσταση διαιωνίζεται μέρα με τη μέρα και κανείς δεν κάνει τίποτα γιαυτό.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα καταγγέλλονται δηλαδή την κατασκήνωση ατόμων στις περιοχές και την ύπαρξη εικόνων που δεν τιμούν κανέναν μας, πόσο μάλλον σε σημεία που σφύζει η τουριστική καλοκαιρινή κίνηση, όπως τις προαναφερόμενες παραλίες.

Ωστόσο για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν εξυπηρετούμε καμία ρατσιστική διάθεση για την γκετοποίησης των ατόμων αυτών, έχοντας γνώση και υποστηρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πρόκειται όμως για μια απροκάλυπτη καταπάτηση και κατάχρηση δημόσιου χώρου, που σαφώς δεν ενδείκνυται για δημιουργία καταυλισμού, δίπλα στους εκατοντάδες λουόμενους που απολαμβάνουν την θάλασσα και την ακτή.

Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες που σύμφωνα με τους πολίτες, έχουν δεχτεί δεκάδες καταγγελίες για το ζήτημα, «πετάνε το μπαλάκι» η μία στην άλλη, αποφεύγοντας να πιάσουν την καυτή πατάτα για το ζήτημα.

Πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση. Αστυνομία, Λιμενικό, Δήμος ή όποιος άλλος εμπλεκόμενος, αναμένουμε απαντήσεις και πράξεις άμεσα!

zarpanews.gr

One thought on “Εικόνες ντροπής στα Χανιά: Ποιος φταίει για το χάλι στους Αγίους Αποστόλους και τη Χρυσή Ακτή;

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook