Εγγονή γνωστού πολιτικού: «Μου έκαναν bullying λόγω ονόματος»

εγγονή-γνωστού-πολιτικού-μου-έκαναν-bu-543947

Σέρνει άθελά της ένα οικογενειακό όνομα που έχει στιγματιστεί

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, είναι εγγονή του πρώην υπουργού που πρόσφατα αποφυλακίστηκε. Είναι 17 ετών και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ ενώ ετοιμάζεται να μπει στο χώρο του θεάματος.

Είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου – γιού του Ακη – και της Μαρίας Μαρκέζη. Η 17χρονη Κιάρα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της στην Secret και την Σάσα Σταμάτη.

Μιλά για όλα: Για την αδυναμία που έχει στον παππού της, για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του ονόματός του.

«Θέλω ο παππούς μου να είναι καλά στην υγεία του μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε στη φυλακή. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και θέλουμε να γίνει καλά» λέει η εγγονή του Ακη.

Παραδέχεται ότι «μαζί του όλα αυτά τα χρόνια πέρασε δύσκολα και η οικογένειά μου» και εξομολογείται: «Στο σχολείο τα πράγματα για μενα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».

Παρά ταύτα, η Κιάρα δηλώνει: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook