«Είχα φτάσει 100 κιλά! Μου έλεγαν να αδυνατίσω γιατί δεν θα βρίσκω γκόμενο»

είχα-φτάσει-100-κιλά-μου-έλεγαν-να-αδυνα-368881

«Είχα φτάσει 100 κιλά! Μου έλεγαν να αδυνατίσω γιατί δεν θα βρίσκω γκόμενο». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε γνωστή ηθοποιό η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο λόγος για την Ελένη Καρακάση που μίλησε για το γεγονός ότι κάποτε είχε φτάσει τα 100 κιλά και η Κάρμεν Ρουγγέρη της έδωσε το έναυσμα για να αδυνατίσει.

Μπορείς να μας το περιγράψεις;

Είχα ξεκινήσει τη δουλειά κι έκανα μεταγλωττίσεις, τότε που ήμουν χοντρή, 85 κιλά, και όταν μετά από έξι μήνες με είδαν αδύνατη, η συμπεριφορά τους ήταν τελείως διαφορετική. Μπορώ να πω ότι λόγω της αδυναμίας που ένιωθα σωματικά, φαινόταν και στη φωνή μου η αδυναμία, αυτό που είχα περάσει τότε.

Αδυνάτισες για σένα;

Ναι. Στα 17 μου ξεκίνησα την πρώτη μεγάλη δίαιτα. Ήμουν 100 κιλά τότε. Όλοι μου έλεγαν να αδυνατίσω, δεν θα βρίσκω γκόμενο, δεν θα αρέσω στα αγόρια… Κι εγώ απαντούσα: «Μη σώσω να βρω, μη σώσω να αρέσω». Η Κάρμεν Ρουγγέρη μου είπε ότι αν μείνω στα 100 κιλά, οι ρόλοι που θα μπορώ να παίξω θα είναι περιορισμένοι. Αυτό ήθελα να ακούσω για να ξεκινήσω την επόμενη ημέρα τη δίαιτα.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook