«Είχα δυο μέρες ζωή» -Το σοβαρό ατύχημα σε κότερο που είχε ο Ηλίας Μαμαλάκης

είχα-δυο-μέρες-ζωή-το-σοβαρό-ατύχημα-716048

Σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, αναφέρθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, αποκαλύπτοντας πως ο γιατρός του είχε δώσει μόλις δύο ημέρες ζωής.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, ο γνωστός σεφ ανέφερε έπεσε από ένα κότερο και έπαθε ένα αιμάτωμα στο κρανίο.

Έχετε ζήσει περισσότερες από δύο ζωές;

Μπορώ να πω ότι έχω ζήσει και περισσότερες από δύο ζωές. Αν λάβεις υπόψη σου ότι λόγω κάποιων χτυπημάτων, πέρασα ξώφαλτσα από την κόλαση, ξαναγεννήθηκα κι έζησα, είναι μια εμπειρία.

Αναφέρεστε σε θέμα υγείας;

Ναι, θέματα υγείας. Το πολύ σοβαρό ήταν το αιμάτωμα στο κρανίο, που είχα δύο ημέρες ζωής. Συνέβη από πέσιμο. Πήγαινα να κάνω μια βουτιά από ένα κότερο, γλίστρησα και αντί να φύγω μπροστά, έφυγα πίσω. Χτύπησα και μετά από λίγες ημέρες άρχισα να έχω σκοτοδίνες, αύξηση των αισθήσεων, ενώ μου μιλούσαν φυσιολογικά, εγώ άκουγα πολύ δυνατά και είχα τάση για ύπνο. Πήγα, έκανα αξονική και το βρήκαν, έτσι μέσα σε δυο ημέρες εγχειρίστηκα και τη γλίτωσα. Είχα άγγελο. Ο εγκέφαλος προστατεύεται από 5 στιβάδες ανάμεσα από το κρανίο, εμένα είχε σπάσει και η 5η. Ο γιατρός, μού είχε δώσει δύο ημέρες ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook