Είχαν μια λιγούρα και έκλεψαν… 800 κιλά καρπούζια!

είχαν-μια-λιγούρα-και-έκλεψαν-800-κιλά-κ-394543

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που αντίκρισε χθες το πρωί συμπολίτης μας παραγωγός που πουλάει καρπούζια σε υπαίθριο πάγκο στην πόλη της Ρόδου αφού διαπίστωσε ότι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, του είχαν κλέψει… οχτακόσια κιλά καρπούζια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συμπολίτης μας, ο οποίος είναι παραγωγός εδώ και πολλά χρόνια, όταν μετέβη στο σημείο που αφήνει την κλούβα με τα καρπούζια, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, για να ξεκινήσει τη δουλειά του, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά βλέποντας την κλειδαριά σπασμένη.

Όταν άνοιξε το όχημα κατάλαβε αμέσως ότι έλειπε ένα μεγάλο μέρος από την παραγωγή του και σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε στη συνέχεια, το υπολόγισε στα οχτακόσια κιλά!

Αμέσως κάλεσε, βέβαια, την αστυνομία η οποία μετέβη εκεί μετά από κάποια ώρα και κατέγραψε την κλοπή.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να αναζητηθούν… τα καρπούζια που είναι τα κλοπιμαία και η ζημιά που υπέστη ο συμπολίτης μας είναι μεγάλη. Μάλιστα, οι εκτιμήσεις που κάνουν είναι ότι, ακριβώς επειδή η ποσότητα που εκλάπη είναι τέτοια, προφανώς στόχος του δράστη ή των δραστών είναι να τα πουλήσουν.

Σαφώς και πρόκειται για ένα περιστατικό που δεν συμβαίνει συχνά και θα πρέπει να μας προβληματίσει ως απόρροια και αυτό της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παραγωγός είναι από αυτούς που επλήγησαν με αρκετές χιλιάδες ευρώ ζημιά κατά την πρόσφατη πυρκαγιά στην Απολακκιά…

Πηγή: rodiaki.gr

One thought on “Είχαν μια λιγούρα και έκλεψαν… 800 κιλά καρπούζια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook