Είναι δυστυχισμένος: Δες τους 6 λόγους που ο σύντροφός σου δεν είναι καλά στη σχέση σας

είναι-δυστυχισμένος-δες-τους-6-λόγους-π-557018

Πολλοί άντρες είναι δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση τους. Δες παρακάτω τους 6 λόγους για τους οποίους ευθύνεσαι και εσύ για την δική του δυστυχία. Και μην ανησυχείς! Όλα διορθώνονται!

Τον πιάνεις από τα μούτρα με το που μπαίνει σπίτι: Κάθε άνθρωπος όταν γυρίζει στο σπίτι του από τη δουλειά, χρειάζεται λίγα λεπτά για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει από την ένταση της ημέρας. Με το να λες στον σύντροφό σου όλα σου τα παράπονα με το που μπει στο σπίτι δεν βοηθάς στη σχέση σας. Άσ’τον να χαλαρώσει και μετά από μια ώρα πες του όλα όσα θέλεις να του πεις. Και πρόσεξε τον τόνο σου young lady!

Του λες όλη την ώρα ότι εσύ κανονίζεις κάθε χρόνο τις διακοπές: Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα κουραστεί λίγο παραπάνω για να κανονίσει τις διακοπές σας. Σημασία έχει ότι θα περάσετε αρκετές μέρες μαζί σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας. Εnough is enough!

Του μιλάς όλη την ώρα για τα παιδιά σας: Πολλοί άνδρες αναφέρουν πως οι γυναίκες τους μιλάνε μόνο για τα παιδιά τους και για κανένα άλλο θέμα. Αυτό τους κουράζει και τους κάνει να βαριούνται, παρόλο που και οι ίδιοι λατρεύουν τα παιδιά τους. Προσπάθησε λοιπόν να βρείς και άλλα κοινά θέματα και ειδικά όταν είστε οι δυο σας μην αναφέρεις όλη την ώρα τα παιδιά σας, εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. (Kαι σταμάτα να θεωρείς όλους τους λόγους σοβαρούς!)

Σταμάτησε να σου αρέσει ο ρομαντισμός: Είναι γεγονός πως οι άνδρες συνήθως είναι λιγότερο ρομαντικοί από τις γυναίκες. Ωστόσο, πολλοί άνδρες αναφέρουν πως άρχισαν να «ξενερώνουν» στη σχέση τους όταν συνηδειτοποίησαν πως οι γυναίκες τους σταμάτησαν να δέχονται τη ρομαντική τους πλευρά. Είναι κατανοητό πως με τα χρόνια ο ρομαντισμός εξασθενεί, αλλά πιστέψτε με, είναι πάντα στο χέρι σου να τον ξαναβάλεις στη ζωή σου.

Δεν σε ενδιαφέρει πλέον το σεξ: Πάρα μα πάρα πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα! Οι σύντροφοί τους πριν τον γάμο ήταν sex maniacs και μετά τον γάμο (και μετά τα παιδιά) σταμάτησαν να ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο άθλημα. Δυστυχώς ή ευτυχώς το σεξ είναι απαραίτητο για μια σχέση. Αν νιώθεις πως το έχεις βγάλει από το μυαλό σου θα πρέπει να αναθεωρήσεις!

Toν τρελαίνεις με τις δουλειές του σπιτιού: Hey girl! Χαλάρωσε…Στο συγκεκριμένο issue δύο είναι οι λύσεις: Ή κάνετε οικονομία σε κάτι άλλο μέσα στο σπίτι και παίρνετε μια γυναίκα να σας βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού, ή συμβιβάζεσαι και βρίσκεις μια λύση για να είστε και οι δυο ευχαριστημένοι χωρίς γκρίνιες και υστερίες.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook