Είναι δίδυμα, αλλά έχουν γενέθλια διαφορετικές μέρες!

είναι-δίδυμα-αλλά-έχουν-γενέθλια-διαφ-187816

ImageHandlerΗ 35χρονη Ντέμπορα Άθερτον, από το Μπόλτον της Βρετανίας, έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια, την Ρόμπιν και την Σκάρλετ, γύρω στα μεσάνυχτα της 9ης με την 10η Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, τα μονοζυγωτικά δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με διαφορά δεκαοκτώ λεπτών. Η Ρόμπιν γεννήθηκε στις 23:55 τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 9 Νοεμβρίου και η Σκάρλετ γεννήθηκε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, στις 12:13 την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου.

twins2Η μητέρα των μονοζυγωτικών διδύμων δήλωσε ότι δεν ένιωσε έκπληξη με την γέννηση των δύο κοριτσιών της, επειδή στην οικογένειά της υπάρχουν ήδη τρεις περιπτώσεις δίδυμων κυήσεων, αλλά αυτό που προβληματίζει εκείνη και τον σύζυγό της, Στιούαρτ, είναι το πότε θα γιορτάζουν τα γενέθλια τους τα δύο κορίτσια.

twins40Η Ντέμπορα δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι όσο τα παιδιά είναι μικρά θα τους κάνουν τα γενέθλια την ίδια μέρα, αλλά θεωρεί ότι όταν μεγαλώσουν θα αποφασίσουν εκείνα πότε θα τα γιορτάζουν. Πάντως, η ίδια ανέφερε ότι πιστεύει πως το σωστό είναι να τα γιορτάζουν ξεχωριστά, όταν ενηλικιωθούν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook