Είμαστε όλοι Κόστα Ρίκα! Το «πειρατικό» του Κατσουράνη και οι χαχόλοι με το κομμένο ρεύμα

είμαστε-όλοι-κόστα-ρίκα-το-πειρατικό-153781

samaras_ethnikiΕπί μία ώρα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Μπόμπολα και του Αλαφούζου είχαν μετατραπεί σε μονοθεματικά και η Τρέμη με την Σία Κοσώνη πανηγύριζαν (!) την πρόκριση της Εθνικής.

Εξίσου αφιερωματικά και τα υπόλοιπα ΜΜΕ των νταβατζήδων μηντιαρχών. Φυσικά τον χορό για το πανηγυράκι της Εθνικής σέρνει η γνωστή συμμορία των αθλητικών μεγαλοδημοσιογράφων που έχουν πλουτίσει πουλώντας «προστασία» στο τερατούργημα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Τα λεφτά είναι πολλά και στην προκειμένη περίπτωση η πρόκριση της Εθνικής έδωσε μια ανάσα ζωής στην κυβέρνηση Σαμαρά. Γι΄αυτό και ο ίδιος είναι έτοιμος για ταξίδι-αστραπή στην Βραζιλία.

Την ίδια ώρα οι χαχόλοι κακομούτσονοι βατραχάνθρωποι διαμαρτύρονταν για  την επική βουτιά του Greg Louganis Σαμαρά, δες  ΕΔΩ, ο οποίος κέρδισε το πέτσινο πέναλτι.

Η τοποθέτησή μας αυτή θεωρήθηκε αντεθνική κίνηση και ο κάθε πικραμένος θέλησε να βρίσει.

Οι βατραχάνθρωποι ουρακοτάγκοι που αναζητούν ευκαιρία να δείξουν πόσο χαχόλοι είναι, δεν μπήκαν καν στον κόπο να εξετάσουν αν ταυτίζονται τα συμφέροντά τους με εκείνα του Αλαφούζου, του Μπόμπολα, των μεγαλομηντιαρχών και μεγαλοδημοσιογράφων που υποδύονται τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της Εθνικής.

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφθούν (προτιμούν να πεθάνουν παρά να σκεφθούν), πως δεν είναι παρά βάτραχοι μέσα στη χύτρα που ένα αόρατο χέρι ανεβάζει αργά αργά την θερμοκρασία.

Αυτό είναι ο ελληνάρας που διαμαρτύρεται γιατί αποκαλύψαμε το πέτσινο πέναλτι του Σαμαρά.

Κι ενώ ο κακομούτσουνος ελληνάρας βρίσκεται στη χύτρα και όπου νάναι θα τα τινάξει, το συστηματάκι εξουσίας του προσφέρει θέαμα.

Του προσφέρει θέαμα μέσα από τα ελεγχόμενα κανάλια των νταβατζήδων που έχουν καταργήσει την ενημέρωση, του προσφέρει θέαμα σε κάθε ευκαιρία και το μουντιάλ είναι μια καλή ευκαιρία να ξεγελάσεις τους χαχόλους που μπορεί να μην έχουν λεφτά να πάνε ως τα Καμμένα Βούρλα, αλλά θα υπερασπισθούν με αυταπάρνηση την Εθνική Ελλάδος, οι παίχτες της οποίας θα πάνε κατευθείαν από την Βραζιλία στη Μύκονο.

Ενώ εσύ ο μαλάκας  θα ξεροψήνεσαι στην Αθήνα διαβάζοντας το Φως των Σπόρ.

Κι όλα αυτά την στιγμή που αποδεδειγμένα η Εθνική Ελλάδος παίζει αντιποδόσφαιρο. Ενα μίζερο τσουκου τσούκου χωρίς φαντασία, χωρίς γκολ, χωρίς θέαμα.

Η Εθνικής Ελλάδος είναι δυσφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Επίσης είναι μια πολύ μεγάλη παράγκα, η ίδια η ομάδα.

Ο απερίγραπτος Κατσουράνης είναι ο αρχηγός της παράγκας και ο Σάντος ενεργό μέλος της παράγκας του Κατσουράνη.

Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο πανηγύρισαν όταν ο άγιος αυτός άνθρωπος-ο διαιτητής του αγώνα με την Ιαπωνία- έδειξε κόκκινη στον Κατσουράνη. Πολύ σωστά οι συντελεστές της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Ο,τι νάναι», πρότειναν να υπάρξει στην Ελλάδα οδός Joel Aguilar προς τιμή του διαιτητή που μας απάλλαξε, προς ώρας, από τον Κατσουράνη.

Μάλιστα έχει γίνει και group στο facebook που ζητά να μην παίξει ο Κατσουράνης στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Ένας αγώνας που όσοι εκεί έξω έχουν μυαλό θα πρέπει να εύχονται να τον κερδίσει η Κόστα Ρίκα.

Η Κόστα Ρίκα πρέπει να είναι η αγαπημένη ομάδα εκείνων των Ελλήνων που σέβονται τον εαυτό τους.

Εκείνων που λυπούνται όταν βλέπουν τους κακομούτσουνους συμπατριώτες τους να βγαίνουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν για την εθνικάρα όταν ζουν με κομμένο ρεύμα και χωρίς φάρμακα οι παπούδες τους.

Σ΄ αυτό το timing η Εθνική των Κατσουράνηδων, δεν είναι παρά ένα όπλο στα χέρια του συστήματος που ανεβάζει αργά αργά την θερμοκρασία στην χύτρα που σε τηγανίζει ώσπου να ψοφήσεις.

Ισως να είναι και αυτό που σου αξίζει μια και είσαι τόσο ανεγκέφαλος χαχόλος.

Τουλάχιστο οι υπόλοιποι που θα ψοφάμε δίπλα σου θα φωνάζουμε ως την τελευταία στιγμή

-Ζήτω η Κόστα Ρίκα…

Πηγή: kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook