Δώρισε πουκάμισο αλλά ξέχασε… 8.000 δολάρια στην τσέπη του

δώρισε-πουκάμισο-αλλά-ξέχασε-8-000-δολάρ-499858

Η Λίντα Χόφμαν αποφάσισε να δωρίσει μία σακούλα με παλιά ρούχα στην οργάνωση Goodwill, χωρίς να ξέρει ότι στην τσέπη ενός από τα πουκάμισα, υπήρχε ένας φάκελος με 8.000 δολάρια

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έκανε πρόσφατα μια τυχαία γενναιόδωρη δωρεά σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, χαρίζοντάς τους ένα πουκάμισο που στην τσέπη του είχε χιλιάδες δολάρια.

Η Λίντα Χόφμαν αποφάσισε να δωρίσει μία σακούλα με παλιά ρούχα στην οργάνωση Goodwill, χωρίς να ξέρει ότι στην τσέπη ενός από τα πουκάμισα, υπήρχε ένας φάκελος με 8.000 δολάρια. Ο σύζυγός της, Μπομπ Χόφμαν, αποταμίευε κρυφά τα χρήματα επί 65 χρόνια στο πουκάμισο, με την πρόθεση να κάνει δώρο στη σύζυγό του ένα ταξίδι – έκπληξη στην Ιταλία, όταν αυτή δώρισε εν αγνοία της το ποσό, σύμφωνα με το ABC News7.

Όταν το ζευγάρι κατάλαβε το λάθος του δύο ημέρες αργότερα, έσπευσαν στην Goodwill διαπιστώνοντας πως το πουκάμισο είχε εξαφανιστεί. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, ένας υπάλληλος της Goodwill, εντόπισε το πουκάμισο, με ολόκληρο το ποσό, σε ένα σωρό από ρούχα. «Μπορώ να το περιγράψω σαν θαύμα» δήλωσε η Λίντα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook