Δύο Χανιωτάκια στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού

δύο-χανιωτάκια-στις-εγκαταστάσεις-το-679434

Δύο νεαρά παιδιά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Νέας Κυδωνίας» και «ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ», δοκιμάστηκαν για δεύτερη συνεχή φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

Ο λόγος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων «ΣΥΝ.ΚΑ» και περσινούς πρωταθλητές με την ομάδα Προπαίδων της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» Μπρίσλι Φουσά και Άγγελο Λαδά.

Οι δυο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έπειτα από το scouting camp στο Ρέθυμνο και τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν στο 1ο δοκιμαστικό στις 21 & 22 Μαρτίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, στο Ρέντη, ξανακλήθηκαν για δεύτερη συνεχή φορά το διήμερο 16-17 Απριλίου, να συμμετέχουν ξανά σε δοκιμαστικό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Οι δυο Χανιώτες ποδοσφαιριστές μαζί με 18 επιλεγμένα παιδιά από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να αξιολογηθούν από το προπονητικό επιτελείο της κεντρικής σχολής του Ολυμπιακού τόσο μέσα από συγκεκριμένα τεστ αξιολόγησης, όσο και μέσα από το φιλικό παιχνίδι με την αγωνιστική ομάδα της Κ-13 του Ολυμπιακού.

Αν και μικροί σε ηλικία (Γεννηθείς το 2005) οι δυο ποδοσφαιριστές έζησαν άλλη μια πολύ σημαντική εμπειρία που τους αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη για τη μελλοντική τους ποδοσφαιρική πορεία και εξέλιξη.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων εύχονται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook