Δύο στα δύο ο Πλατανιάς, «πέρασε» από την Άρτα – Δείτε το γκολ | Video

δύο-στα-δύο-ο-πλατανιάς-πέρασε-από-τη-763367

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής του αγώνα που άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Football League, απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης το απόγευμα του Σαββάτου (03/11). Οι Χανιώτες επικράτησαν με 1-0 στην έδρα της ομάδας τη Άρτας και έκαναν το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Αήττητου Σπάτων στην Κρήτη (2-1).

Οι παίκτες του Γιάννη Τάτση άνοιξαν το στο 22′ με τον Μπιανκόνι, όταν ο τελευταίος επωφελήθηκε από το κάκιστο γύρισμα του Παντίδου προς τον τερματοφύλακα Στεφανάκο και να γράψει το 0-1. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Καραϊσκάκης πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Είχε την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τις ανάλογες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, τη στιγμή που οι Πράσινοι είχαν κύριο εκφραστή τον Άλεξιτς σε αυτές τις προσπάθειες.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να απειλούν στις αντεπιθέσεις στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 52′ είχαν την κορυφαία φάση για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, όμως κανείς δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου ύστερα από την εξαιρετική σέντρα του Ποζατζίδη.

Καραϊσκάκης Άρτας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Μαχαίρας (21′ λ.τρ. Γυφτοκώστας, 85′ Παναγιώτου), Ψιάχνος, Χούσος, Κάκκο (69′ Κυριάκης), Άλεξιτς, Λίτσκας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (76′ Πουρζιτίδης), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (66′ Κωστίκος), Νίλι, Παπανικολάου (89′ Τσακμάκης), Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ.

Το γκολ:

Πηγή: to10.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook