Δύο μελαμψοί, ύποπτοι για τον φόνο του Μένη Κουμανταρέα

δύο-μελαμψοί-ύποπτοι-για-τον-φόνο-του-μ-190383

koumantareas-708Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι βασικοί ύποπτοι είναι δύο, που μάλιστα έχουν μελαμψά χαρακτηριστικά. Οπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες της δολοφονίας φαίνεται να ανήκουν στον σχετικά πρόσφατο κύκλο επαφών του συγγραφέα ή να πρόκειται για άτομα που γνώριζαν λεπτομέρειες της καθημερινότητας και των συνηθειών του μέσω του ίδιου αυτού κύκλου.

Ο ένας από τους δύο βασικούς υπόπτους, πάντως, είχε αναγνωρισθεί να κινείται στην περιοχή γύρω από το σπίτι του συγγραφέα το τελευταίο διάστημα και να είχε συναντήσεις με τον 83χρονο. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και αναζητούν την παρουσία τους σε πιθανά σημεία κίνησής τους.

Στο μεταξύ, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντοπίσει τον αλλοδαπό άνδρα με τον οποίο ο Μένης Κουμανταρέας θα είχε συνάντηση στις 23:15 το βράδυ της Παρασκευής και προς το παρόν δεν κρίνεται ύποπτος.

Στο μικροσκόπιο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή μετέφερε στα εργαστήριά της και εξετάζει συστηματικά το υλικό που συνέλεξε από τις δεκάδες κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το σπίτι του συγγραφέα. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», σε αυτά τα βίντεο αποτυπώνεται η διαδρομή του συγγραφέα από το κατάστημα που βρισκόταν παρέα με φίλους του έως την είσοδο της πολυκατοικίας του.

Επίσης, έχει καταγραφεί άλλο ένα άτομο, σε κοντινό σημείο της πολυκατοικίας του συγγραφέα, που προσομοιάζει σε χαρακτηριστικά με τον έναν ύποπτο, και το οποίο απομακρύνεται από το σημείο το επίμαχο χρονικό διάστημα μεταξύ 22:30 με 23:00, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η κηδεία του άτυχου συγγραφέα θα γίνει σήμερα το μεσημέρι, δημοσία δαπάνη, από το Α’ Νεκροταφείο.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook