Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ο απολογισμός για τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά

δύο-ισοπαλίες-και-μία-ήττα-ο-απολογισμ-640733

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, η Κ20, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο του Αλικιανού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πλατανιάς (Μάνος Σκύβαλος): Πενταράκης, Κατσαρός, Λάμτσε, Βασιλάκης (80’ Αμαραντίδης Αντ.), Μαρκουλάκης (65’ Σταυρουλάκης), Σμυρλάκης, Μαθιουδάκης, Τσακμάκης, Σινγκ, Αμαραντίδης Γεωργ. (58’ Τζουανάκης), Αναστασόπουλος

Η Κ17, πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά της φετινά παιχνίδια και αδικείται από το τελικό 0-0 με την ΑΕΚ στο γήπεδο του Γαλατσίου. Μάλιστα ο Πλατανιάς αγωνίστηκε με αρκετούς παίκτες που είναι γεννημένοι το 2002 και παρά τη διαφορά ηλικίας με τους αντιπάλους τους, κατάφεραν να χτυπήσουν στα ίσα το παιχνίδι.

Ο Τζολάκης απέκρουσε πέναλτι στο 4’, κρατώντας το μηδέν, ενώ σημαντικές ευκαιρίες για τον Πλατανιά έχασαν οι Παπιομίτογλου, Φασαράκης, Καραταράκης, Στεφανίδης και Μαρκαντωνάκης.

Ατυχος για την ομάδα μας ο Μαλιχούτης, που υπέστη διάστρεμμα μόλις στο 3ολεπτό του αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Αλιφιεράκη.

Πλατανιάς (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Μαρκαντωνάκης, Μαλιχούτης (3′ λ.τρ. Αλιφιεράκης, 80′ Ι. Γεωργιλαδάκης), Μαράκης, Κούτας, Τζουγκράκης, Καραταράκης (70′ Γιαννικάκης), Στεφανίδης, Δρικάκης (65′ Φραγγεδάκης), Παπιομίτογλου, Φασαράκης.

Τέλος πολύ καλή εικόνα είχε και η Κ15, παρά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στο γήπεδο του Γαλατσίου. Ο Πλατανιάς, έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό του για 63 λεπτά, όταν και άνοιξε το σκορ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook