Δυναμική παρουσία των Χανιωτών στην μεγαλύτερη έκθεση γάμου | Photos

δυναμική-παρουσία-των-χανιωτών-στην-μ-320029

Δυναμική ήταν για μία ακόμη χρονιά η παρουσία των Χανίων στην μεγαλύτερη έκθεση γάμου που γίνεται κάθε χρόνο στο Ζάππειο. Το Bridal Expo 2016 πραγματοποιήθηκε από 9 έως 11 Ιανουαρίου και στο νέο section «Γάμος σε νησί» τα Χανιά εκπροσωπήθηκαν επάξια από το «Chania Entertainment Group» του Γιώργου Κανατάκη με το νέο project «Chania Social Events – Πολυχώρος Εκδηλώσεων – που περιλαμβάνει το Κτήμα Κανατάκη (δες εδώ) και το Costa Costa.

bridal3Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το «Chania Social Events» έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο για τους χώρους που διαθέτει όσο και για τις υψηλές του παροχές, αποδεικνύοντας ότι τα Χανιά μπορούν να αποτελέσουν έναν ιδανικό προορισμό για τον τέλειο καλοκαιρινό γάμο!

bridal5Επίσης, στην έκθεση συμμετείχαν το Cimelio Team (φωτογραφική κάλυψη) και το Glam Events (στολισμός εκδηλώσεων), επιδεικνύοντας εξίσου παροχές υψηλής αισθητικής. Έτσι, υπήρξε μια ολοκληρωμένη πρόταση μέσα από την οποία αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο η ομορφιά των Χανίων μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών και βίντεο.

bridal1Στην έκθεση συμμετείχαν 30 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και οργανωτές εκδηλώσεων απ’ όλη τη Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις πλέον μοντέρνες ιδέες και τάσεις που χρειάζονται τα ζευγάρια για την τέλεια οργάνωση του γάμου τους, της βάπτισης, της δεξίωσης τους και του γαμήλιου ταξιδιού.

bridal7Τέλος τόσο την έκθεση όσο και τις επιδείξεις μόδας που διεξάγονταν τις βραδινές ώρες «Stalo Theodorou, Parthenis, MariBel..» επισκέφθηκε αρκετός κόσμος της showbiz ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα του event και δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

bridal6

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook