Δρακόπουλος: «Υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του ΑΟΧ και του Πλατανιά»

δρακόπουλος-υπάρχει-σύγκρουση-μετα-454170

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Αντώνης Δρακόπουλος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, μίλησε για το γηπεδικό, λέγοντας πως αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια και ότι υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του ΑΟΧ και του Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς προσπαθεί να κρατήσει σε ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του:

«Δεν είναι εύκολο σίγουρα. Οι ίδιοι οι παίκτες επηρεάζονται. Το μόνο που μπορούμε είναι να δείχνουμε καλή διάθεση για να φύγει το άγχος και ο προβληματισμός και μέσω των φιλικών να έχουμε ένα ρυθμό. Δε θα βρεθούμε, βέβαια, ποτέ σε αγωνιστική κατάσταση, γιατί ελάχιστοι στα φιλικά θα δώσουν το 100%, όπως στα επίσημα».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

«Μακάρι να είχαμε ενημέρωση. Δεν ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο. Άλλος λέει 27 Νοεμβρίου, άλλος ότι θα ξεκινήσουμε με την τρίτη αγωνιστική και άλλος με την πέμπτη. Προσανατολιζόμαστε κι εμείς να δώσουμε ένα φιλικό την Τετάρτη αν δεν έχουμε πρωτάθλημα την Κυριακή».

Για το θέμα του γηπέδου:

«Η κολόνια αυτή κρατάει χρόνια. Υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του ΑΟΧ και του Πλατανιά. Το θέμα είναι ότι δεν το έχουμε βιώσει τόσο πολύ με το πρωτάθλημα. Στις 19 του μηνός θα ανοίξουν τα Περιβόλια και ο Πλατανιάς αν όλα πάνε καλά θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε στην προετοιμασία να δώσουμε περισσότερα φιλικά στο γήπεδο. Υπάρχει θέμα, ποιος θα το συντηρεί, ποιος θα το πληρώνει, αλλά δε θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι».

Για τον στόχο του ΑΟΧ:

«Προσπαθήσαμε το καλοκαίρι και δημιουργήσαμε μία ομάδα με 22 νέους παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν παίξει ούτε μία φορά μεταξύ τους. Μας ευνόησε η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα με κάποιες προσθήκες που θα κάνουμε τον Ιανουάριο θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε πιο εύκολη. Όσο ψηλότερα πάμε, τόσο το καλύτερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook