Δολοφονία 32χρονου Κρητικού μετανάστη στη Γερμανία | Κρατούνται η σύζυγός του και ένας 28χρονος

δολοφονία-32χρονου-κρητικού-μετανάστη-458065

Με κάθε λεπτομέρεια εξετάζεται από τις γερμανικές αρχές το έγκλημα που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας, με θύμα έναν 32χρονο άνδρα, με καταγωγή από το Σίβα του Δήμου Φαιστού.
dollΌπως μεταδίδει η apopsilive.gr, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, η αστυνομία της περιοχής έχει συλλάβει και εξετάζει εναν ύποπτο 28χρονο άνδρα, στου οποίου το σπίτι βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται εάν έχει χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη δολοφονία.

dolof

Ο 28χρονος ανακρίνεται, ενώ εξετάζεται και η σχέση του με την οικογένεια του άτυχου 32χρονου. Κρατείται και εξετάζεται επίσης και η σύζυγος του 32χρονου.

Το πτώμα του 32χρονου είδε ένας οδηγός νταλίκας, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό, πίσω από το προστατευτικό κάγκελο.
dolofonΗ υπόθεση αποτελεί μυστήριο, ενώ στο Σίβα η οικογένεια του άτυχου άνδρα δεν μπορεί να αντέξει το δεύτερο χτύπημα της μοίρας, αφού πριν μερικά χρόνια η αδερφή του θύματος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο μόλις στα 19 της χρόνια.

Μέλη της οικογένειάς του μεταβαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες στη Γερμανία, ενώ το μωρό παιδί της οικογένειας του 32χρονου, επιμελούνται προσωρινά οι γερμανικές αρχές.

Πηγή: candianews.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook