Διακοπές στην Κρήτη από το ζεύγος τζιχαντιστών της Γαλλίας | Photos

διακοπές-στην-κρήτη-από-το-ζεύγος-τζιχ-201625

boumeddiene3Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση του ζευγαριού των τρομοκρατών, που έσπειραν τον τρόμο και το θάνατο τις τελευταίες ημέρες στη Γαλλία,  φέρνουν στο φως, τις τελευταίες ώρες, πληθώρα δημοσιευμάτων.

Ένα από τα δημοσιεύματα μάλιστα, αυτό της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αναφέρει πως η 26χρονη Αλγερινή Χαγιάτ Μπουμεντιέν και ο 32χρονος τζιχαντιστής σύζυγός της, Αμεντί Κουλιμπαλί, έκαναν ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ σε ένα από αυτά είχαν επισκεφτεί και την Κρήτη.

boumeddiene1Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει όμως πως δεν υπάρχουν, προς στιγμήν, περισσότερες και πιο αναλυτικές λεπτομέρειες για τους ακριβείς λόγους των επισκέψεων του ζευγαριού στο νησί μας.

Στο μεταξύ, παγωμένοι παραμένουν οι Γάλλοι από το τριήμερο φρίκης που έζησαν και το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 17 αθώους ανθρώπους.

boumeddiene2Οι Αρχές στη Γαλλία βρίσκονται στο κυνήγι των συνεργών των αδελφών Κουασί που πραγματοποίησαν την επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo, καθώς και του ενόπλου που εισέβαλε στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στο Παρίσι.

Η καταζητούμενη σύζυγος και συνεργός του 32χρονου μακελάρη του εβραϊκού σούπερ μάρκετ Αμεντί Κουλιμπαλί, που σκοτώθηκε χθες από τις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας στο σουπερμάρκερ της Πορτ ντε Βενσέν, η Χαγιάτ Μπουμεντιέν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται το βρετανικό δίκτυο BBC και τη γαλλική εφημερίδα Le Monde φέρεται να κατέφυγε στη Συρία μέσω Μαδρίτης και Τουρκίας.

boumeddiene4Την ίδια ώρα, πορεία ενότητας οργανώνεται την Κυριακή στο «μουδιασμένο» Παρίσι με τη συμμετοχή Ευρωπαίων ηγετών, ανάμεσά τους και του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στον απόηχο της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo.

boumeddiene5newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook