Διαδικτυακό «προξενιό» μέσω DNA

διαδικτυακό-προξενιό-μέσω-dna-158790

pcΣτον έρωτα, η λογική φεύγει από το παράθυρο και τον πρώτο λόγο έχει η «χημεία» ή μήπως το DNA;

Μία νέα ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί από ομάδα Αμερικανών ερευνητών, ισχυρίζεται ότι μπορεί να βρει τον τέλειο σύντροφο για κάθε άνθρωπο, βάσει το γονιδιώματός του…

Το singleout.com, όπως ονομάζεται η ιστοσελίδα, στέλνει σε κάθε νέο χρήστη που εγγράφεται ένα οικιακό τεστ DNA ζητώντας να βάλει ένα δείγμα από το σάλιο του μέσα σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα και να το επιστρέψει στη εταιρεία. Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας εξετάζουν το δείγμα στο εργαστήριο και αναζητούν δυο σημαντικούς γενετικούς δείκτες.

Αρχικά οι ερευνητές εξετάζουν τον ελεγκτή πρόσληψης σεροτονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή του εγκεφάλου, που παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται οι άνθρωποι τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Ταυτόχρονα, η στοσελίδα αναφέρει ότι ελέγχει και το δείκτη που σχετίζεται με τα γονίδια που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του κάθε ανθρώπου.

Τα αποτελέσματα

Περίπου μία εβδομάδα μετά την αποστολή του δείγματος DNA στην ιστοσελίδα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων εμφανίζονται στο προφίλ του χρήστη και μετά μπορεί να ξεκινήσει να αναζητά τον τέλειο σύντροφο!

Πηγή: enikos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook