Διαβουλεύσεις για να αποφευχθεί απεργία στην British Airways ανήμερα Χριστούγεννα

διαβουλεύσεις-για-να-αποφευχθεί-απερ-364711

Με στόχο να αποφευχθεί απεργία των πληρωμάτων καμπίνας της British Airways την ημέρα των Χριστουγέννων διεξάγονται σήμερα διαβουλεύσεις. Την περασμένη εβδομάδα, η Βρετανικές Αερογραμμές δήλωσαν ότι η ένωση προσωπικού Unite είχε ανακοινώσει ότι ένας από τους πέντε στόλους προσωπικού καμπίνας θα απεργούσε στις 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Η ένωση δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι χιλιάδες μέλη της είχαν υπερψηφίσει την πρόταση για απεργία λόγω διαφωνίας με την εταιρεία για μισθολογικά θέματα. «Η BA και η Unite δέχθηκαν την πρόσκλησή μας να συμμετάσχουν σε συνομιλίες διαμεσολάβησης σχετικά με τη διαφωνία του πληρώματος καμπίνας, τη Δευτέρα το πρωί» τόνισε εκπρόσωπος της ανεξάρτητης υπηρεσίας διαμεσολάβησης Acas.

Ο γενικός γραμματέας της ένωσης Λεν Μακ Κλάσκι χαιρέτισε τις συνομιλίες. «Η λύση στις ανησυχίες των μελών μου βρίσκεται μόνο μέσω της έκφρασης των αιτημάτων τους στο τραπέζι» είπε σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι η Unite «θα εργαστεί ακατάβλητα για να τους υπερασπιστεί, για να λυθεί η διαφωνία και για να κερδηθεί για αυτούς η δίκαια και σωστή αντιμετώπιση που αξίζουν οι εργαζόμενοι αυτοί».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook