Διήμερη άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα από τον Κορυδαλλό | Οργή από την Ντόρα Μπακογιάννη

διήμερη-άδεια-για-τον-δημήτρη-κουφοντ-609986

Το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, εκτός απροόπτου, την Πέμπτη το πρωί θα πάρει την πρώτη του άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ζητήσει διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες της 17Ν.

Στις φυλακές βρίσκεται από τότε, που συνελήφθησαν τα μέλη της οργάνωσης.

Το συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, εξέτασε το αίτημά του και το έκανε αποδεκτό. Κατόπιν αυτού, το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ, την οργή της εκφράζει η Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα της άδειας στον Κουφοντίνα. Σε ανάρτησή της στο twitter, η κα Μπακογιάννη δηλώνει άναυδη με αυτή την απόφαση στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και καλεί όπως λέει, «τους λαλίστατους της κυβέρνησης» να πάρουν θέση για το θέμα. «Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη;

Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος; Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιός θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;» διερωτάται η κα Μπακογιάννη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook