Διέκοψαν την επίδειξη του Γκοτιέ φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα | Photos

διέκοψαν-την-επίδειξη-του-γκοτιέ-φορώ-79610

Μέλη της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων «Animalisti Italiani» θέλοντας να εκφράσουν την εναντίωσή τους στην νέα τάση του φετινού χειμώνα που επιτάσσει παλτό και αξεσουάρ από γούνα, εισέβαλαν στην εκδήλωση μόδας του γνωστού μόδιστρου Jean Paul Gaultier.

jpg1

Οι ακτιβιστές φορώντας μονάχα ένα μαύρο εσώρουχο έκαναν διαμαρτυρία έξω από το κτήριο όπου γινόταν το σόου του γνωστού μόδιστρου υψηλής ραπτικής στην Ρώμη.

jpg2

Οι ακτιβίστριες της ιταλικής οργάνωσης πρόταξαν τα στήθη τους για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην νέα τάση της μόδας για το φετινό χειμώνα που επιτάσσει γούνινα παλτό αλλά και αξεσουάρ.

jpg3Οι ακτιβιστές της ιταλικής οργάνωσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» περικύκλωσαν το κτίριο φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην χρήση γούνας αλλά και δέρματος ζώων.

MODA: PROTESTA ANIMALISTI PER PELLICCE GAULTIERΈνταση δημιουργήθηκε όταν οι φρουροί ασφαλείας προσπάθησαν να απομακρύνουν τους ακτιβιστές που διαμαρτύρονταν και δεν άφηναν τους προσκεκλημένους να εισέλθουν στην εκδήλωση.

FASHION-ITALY-PROTEST-ROME-GAULTIER«Η γούνα είναι νεκρή», «Γκοτιέ, ντροπή σου», ήταν μερικά από τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν οι διαμαρτυρόμενοι αποδοκιμάζοντας με τον τρόπο του την επιλογή του σχεδιαστή να «φέρει ξανά στην μόδα» την γούνα.

FASHION-ITALY-ROME-GAULTIER

Πηγή: koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook