Διάλεξε το επόμενο μανικιούρ σου σύμφωνα με το ζώδιό σου | Photos

διάλεξε-το-επόμενο-μανικιούρ-σου-σύμφ-360849

Λένε πως η ερώτηση «τι χρώμα θα κάνουμε;» όταν αναφέρεται στο μανικιούρ είναι από τις πιο τρομακτικές που μπορεί μια γυναίκα να δεχτεί.

Οι επιλογές είναι άπειρες και πραγματικά δεν ξέρεις ποιο χρώμα να διαλέξεις. Γιατί να μην κάνεις την επιλογή σου σύμφωνα με… το ζώδιό σου; Δες τις πιο όμορφες προτάσεις για μανικιούρ για όλα τα ζώδια και πήγαινε στο επόμενο ραντεβού σου προετοιμασμένη!

Κριός

Το κόκκινο είναι το χρώμα σας! Όπως στα χείλη, έτσι και στα νύχια θέλετε κάτι που να αντανακλά την προσωπικότητά σας κι έτσι οποιαδήποτε απόχρωση του κόκκινου θα είναι τέλεια.

1_krios

Ταύρος

Ένα απαλό, στολισμένο μανικιούρ είναι ό, τι πρέπει. Το διακριτικό ροζ είναι το χρώμα σας και τα μικρά στολίδια ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα σας.

2_tavros

Δίδυμοι

Λατρεύετε το πράσινο γιατί σας καλμάρει και συμβολίζει την αναγέννηση. Ένα τολμηρό μανικιούρ είναι ό, τι πρέπει για να σας φτιάξει την διάθεση.

3_didumos

Καρκίνος

Είστε ζώδιο του νερού και ασφαλώς το μπλε (μαζί με όλες του τις αποχρώσεις) είναι το χρώμα σας. Τολμήστε το σε ένα ευφάνταστο nail art που σπάει την ρουτίνα.

4_karkinos

Λέων

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα σας και το συγκεκριμένο nail art με τα χρυσαφένια στολίδια θα τραβήξει όλα τα βλέμματα… που είναι και το ζητούμενό σας!

5_leonΠαρθένος

Τα γήινα χρώματα είναι φυσικά τα αγαπημένα σας όμως προτείνουμε να σπάσετε την ρουτίνα και να προσθέσετε ένα όμορφο σχέδιο όπως αυτό, για αλλαγή.

6_parthenos

Ζυγός

Το γαλάζιο συμβολίζει την ισορροπία και την αρμονία… εκμεταλλευτείτε το χρησιμοποιώντας όλες τις αποχρώσεις του!
7_zigosΣκορπιός

Τα μυστηριώδη χρώματα είναι τα αγαπημένα σας αλλά επειδή, καλύτερα να μην βάλετε μαύρο το καλοκαίρι, προτείνουμε ένα όμορφο μοβ συνδυασμένο με λιλά.

8_skorpios

Τοξότης

Το κίτρινο είναι το χρώμα της αισιοδοξίας και της χαράς και, όντας οι τυχεροί του ζωδιακού, δεν έχετε παρά να το τολμήσετε και στο μανικιούρ σας.

9_toksotis

Αιγόκερως

Τα γήινα χρώματα είναι αυτά που διαλέγετε ενστικτωδώς και ένα όμορφο σοκολατί θα τονίσει το μαύρισμά σας τέλεια.

10_aigokeros

Υδροχόος

Το βιολετί είναι ένα ψυχρό χρώμα και αξίζει να το δοκιμάσετε ώστε να αντικαταστήσετε τα κλασικά γαλάζια σας.

11_idroxoos

Ιχθύες

Το πράσινο της μέντας είναι απαλό, όμορφο και τονίζει το μαύρισμα. Αν δεν το έχεις τολμήσει ήρθε η ώρα να το κάνεις.

12_ixthies

Πηγή: astrology.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook