Διάλεξαν βοσκό να μείνει στην απίστευτη φάρμα των 1,2 εκατ. ευρώ | Photos

διάλεξαν-βοσκό-να-μείνει-στην-απίστευ-413908

Μετά από λίστα με εκατοντάδες υποψήφιους, ένας είναι ο τυχερός βοσκός που επιλέχτηκε να μείνει σε ειδυλλιακή φάρμα αξία 1,2 εκατ. ευρώ, πληρώνοντας μόνο 1 ευρώ το χρόνο.

Ο Dan Jones, από το Anglesey, της Βόρειας Ουαλίας επιλέχτηκε από το National Trust, ενός από τους πιο παλιούς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας, για να βοηθήσει στην διατήρηση και προστασία πανέμορφής φάρμας σε περιοχή υψηλής οικολογικής σημασίας.

Το National Trust αγόρασε πέρσι την φάρμα στο Great Orme ώστε να την διατηρήσει σε άριστη κατάσταση, αφού θεωρείται μνημείο ιστορικής κληρονομιάς.

Parc-Farm_2

Parc-Farm_5

Ο 38χρονος Dan θα μετακομίσει στην φάρμα τον Σεπτέμβριου, όπου η δουλειά του θα είναι να προσέχει την φάρμα και να βόσκει τα πρόβατα..

«Η γυναίκα μου και ο γιος μου είναι καταενθουσιασμένοι», θα πει ο Dan, τονίζοντας ότι η ευκαιρία του δίδεται θα αλλάξει την ζωή τους.

«Η Y Parc είναι μία ονειρεμένη φάρμα, σε μία πανέμορφη τοποθεσία, με απίστευτη θέα και ανυπομομώ να μετακομίσω».

Μαζί της η οικογένεια θα πάρει και πέντε τσοπανόσκυλα ενώ ο Dan ανυπομονεί να γνωρίσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην φάρμα, αφού όπως δηλώνει του αρέσει η ομαδική δουλειά.

Πηγή: newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook