Δημοτικός αστυνομικός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!

δημοτικός-αστυνομικός-συνελήφθη-για-337447

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 40χρονος δημοτικός αστυνομικός του δήμου Αθηναίων που αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

Εναντίον του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και έχει παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σημειώνεται ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του δημοτικού αστυνομικού έπειτα από καταγγελία της μητέρας 13χρονης σύμφωνα με την οποία είχε διαπιστώσει ότι η ανήλικη κόρη της, συνομιλούσε σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με άλλους χρήστες, αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και κατόπιν προτροπής τους, είχε στείλει σε συνομιλητές της γυμνές φωτογραφίες της.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετικό βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Άμεσα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγε έρευνα των στοιχείων και δεδομένων και ταυτοποίησε τα ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία αντιστοιχούσαν σε συγγενικό πρόσωπο του 40χρονου.

Από τον επιτόπιο έλεγχο στο σπίτι του 40χρονου ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,

ένα κινητό τηλέφωνο με δύο κάρτες SIM και μία εσωτερική κάρτα αποθήκευσης τύπου MicroSD.

Πηγή: naftemporiki.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook