Δημοτικός αστυνομικός με βαρύ εγκεφαλικό στο Βενιζέλειο | Τον λύγισαν τα προβλήματα!

δημοτικός-αστυνομικός-με-βαρύ-εγκεφα-76962

entatikiΈνας 53χρονος δημοτικός αστυνομικός στο Ηράκλειο, κατέρρευσε, έχοντας πάθει σοβαρό ισχαιμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο!

Τον λύγισαν η …κινητικότητα και οι απολύσεις!

Η οικονομική δυσχέρεια, τα πολλά προβλήματα και ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση, σε συνδυαμό με τα όσα έχουν διαδραματιστεί σε βάρος των δημοτικών αστυνομικών το τελευταίο διάστημα, έφεραν τον 53χρονο, όπως και πολλούς συναδέλφους του στο αδιέξοδο.

Όμως ο δικός του οργανισμός φαίνεται πως δεν άντεξε. Έτσι χθες ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει σοβαρό ισχαιμικό επεισόδιο. Οι συνάδελφοι του, δήλωσαν ότι σίγουρα ένας από τους λόγους που του συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό, είναι και οι τελευταίες εξελίξεις για τους δημοτικούς αστυνομικούς.

«Όλοι είμαστε πολύ πιεσμένοι. Φανταστείτε ένας άνθρωπος 53 χρονών να βλέπει την επαγγελματική του πορεία και την οικονομική του κατασταση να αλλάζουν δραματικά», αναφέρει συνάδελφος του 53χρονου.

Αυτό που εύχονται όλοι τώρα είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βγει νικητής στο μεγαλύτερο αγώνα που δίνει, νοσηλευόμενους στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου.

 

Πηγή: creteplus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook