Δημολίτσας: «Το τουρνουά στα Χανιά ήταν ένα στοίχημα για την Ομοσπονδία»

δημολίτσας-το-τουρνουά-στα-χανιά-ήτα-347028

Πολύ ευχαριστημένος από την επιτυχία που είχε η διοργάνωση του ΟΠΕΝ πρωταθλήματος Ανδρών στα Χανιά έμεινε ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Τάσος Δημολίτσας.

Ο κ. Δημολίτσας σημείωσε ότι ήταν ένα στοίχημα για την ΕΦΟΑ αυτό το τουρνουά και τόνισε ότι η επιδίωξη είναι να μπορέσουν να ακολουθήσουν κι άλλα το επόμενο διάστημα.

Θεωρείτε ότι το τουρνουά στέφτηκε από επιτυχία;

«Πραγματικά, νομίζω ότι έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό τουρνουά και όλοι είναι ευχαριστημένοι, τόσο οι αθλητές, όσο και ο κόσμος που το παρακολούθησε».

Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο γεγονός επίσης να γεμίζει ο κόσμος στα Χανιά ένα γήπεδο σε αγώνα τένις και αυτό ήταν ένα μεγάλο κέρδος από το τουρνουά, συμφωνείτε;

«Φυσικά, όταν υπάρχει μια γεμάτη κερκίδα… Οι αθλητές βέβαια που αγωνίστηκαν, ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και το κίνητρο ήταν μεγάλο για όλους τους φιλάθλους από τα Χανιά αλλά και όλους όσοι αγαπάνε το τένις».

Όσο για τη συνέχεια, ποια θα μπορούσε να είναι;

«Πιστεύω ότι ήταν ένα στοίχημα για την Ομοσπονδία. Το τουρνουά που έγινε στα Χανιά ήταν το πρώτο πανελλήνιο και ξεκίνησε από φέτος η Ομοσπονδία. Ήταν το πρώτο το οποίο πήραμε εμείς στα Χανιά και το δεύτερο θα γίνει στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης και πιστεύω ότι θα έχει ανάλογη επιτυχία, διότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το τένις και στηρίζουν οικονομικά τέτοιες προσπάθειες. Το τουρνουά στα Χανιά ήταν το πρώτο που έγινε με χρηματικά έπαθλα, επομένως πρέπει να υπάρχουν χορηγοί που θα στηρίζουν οικονομικά τέτοιες προσπάθειες για να έχουν επιτυχία».

Πώς είδατε τον τελικό στα μονά;

«Ήταν πολύ καλός, αν και προσωπικά πιστεύω ότι οι δύο ημιτελικοί της Παρασκευής ήταν πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να δούμε. Παρόλα αυτά και ο τελικός ήταν πάρα πολύ καλός και ειδικότερα πολύ υψηλού επιπέδου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook