Δημήτρης Μπουντρογιάννης : «Ο Αρναουτάκης ήταν ο «αγαπητός» του Παπανδρέου» | Ηχητικό

δημήτρης-μπουντρογιάννης-ο-αρναουτ-138679

MPOUNTROGIANNIS«Δεν μπορούν τώρα να μας μιλάνε για ανεξάρτητες περιφέρειες και ανεξάρτητους περιφερειάρχες, όταν ο νυν περιφερειάρχης ήταν ο αγαπητός του Γεωργίου Παπανδρέου.»

Σκληρή επίθεση στο νυν Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη έκανε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χανίων με τη Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης κ. Δημήτρης Μπουντρογιάννης.

Ο κ. Μπουντρογιάννης είπε πως «μάρτυρες μιας σειράς παραλήψεων στην Κρήτη τις οποίες γνωρίζουν όλοι οι επιχειρηματίες των Χανίων οι οποίοι είναι όλοι παράνομοι, ειδικά αυτοί του δευτερογενούς τομέα  σε ότι αφορά τη ζώνη υψηλής παραγωγικότητας και τη χωροθέτηση των χώρων δουλειάς τους. Δεν μπορούμε να βλέπουμε σήμερα την ανάπτυξη μονόπλευρα, δεν μπορούμε να μην λειτουργήσουμε στην κατεύθυνση να συνδέσουμε τον πρωτογενή τομέα με τον δευτερογενή και τον τριτογενή που σημαίνει επιχειρηματικότητα.»

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είπε πως «ζούμε μια ανθρωπιστική κρίση. Δεν φταίει ο Αρναουτάκης γι’ αυτό αλλά οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τον Αρναουτάκη. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς».

Σημείωσε τέλος πως οι παρατάξει που στηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ «κι εμείς είμαστε ΣΥΡΙΖΑ και το λέμε, δεν ντρεπόμαστε να το πούμε, και είναι η ελπίδα της κοινωνίας. Αυτό εισπράττουμε. Σε μας είναι πια η ελπίδα της κοινωνίας για να μπει πάτος στο βαρέλι.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook